ma-einai-auti-i-mpigionse-ta-kila-kai-i-metamorfwsi.w_lΑκόμα και μία σταρ όπως η Μπιγιονσέ θέλει να χαλαρώσει και να ζήσει όπως κάθε γυναίκα. Με λίγο φαγητό παραπάνω, με ξεγνοιασιά και ναι, με μερικά κιλά παραπάνω.

Μοιάζει να είναι μία άλλη γυναίκα, αλλά δεν είναι. Η πρόσφατη φωτογραφία της Μπιγιονσέ και των φημισμένων οπισθίων της, που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον Jay Z και την κόρη τους Blue Ivy στην Ιταλία και τη Σαρδηνία σε ζαλίζει.

Η μεγάλη σταρ του πλανήτη, η καλλονή, με την ισχυρή θέση στην παγκόσμια σόουμπιζ, είναι μία γυναίκα που ζει με απόλυτη πειθαρχία, διατροφή, εκγύμναση και καθημερινή φροντίδα και σε κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο σχολιασμού.

Αυτή η φωτογραφία έρχεται όμως, να μας θυμίσει ότι κι αυτή είναι μία κανονική γυναίκα, που έχει ανάγκη να το ρίξει έξω, να πάρει λίγα κιλά, να απομακρυνθεί από την τέλεια εικόνα των φωτογραφήσεων, των βιντεοκλίπ και του κόκκινου χαλιού.

Η ιστοσελίδα των διασήμων, Radaronline, απευθύνθηκε σε έναν από τους γνωστότερους διατροφολόγους του Χόλιγουντ και του έδειξε τη φωτογραφία της Μπιγιονσέ. Εκείνος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η διαφορά της από την εμφάνισή της στο Met Gala έχει τεράστια διαφορά από αυτή στις διακοπές της.

Η Μπιγιονσέ στο Met Gala 2015
Η Μπιγιονσέ στο Met Gala 2015

Μάλιστα, είπε ότι μοιάζει να έχει παχύνει τουλάχιστον 10 κιλά και η κυτταρίτιδα της να έχει αυξηθεί.

Από τις συναυλίες της με τον Jay Z
Από τις συναυλίες της με τον Jay Z

Και κατέληξε ότι προφανώς και έχει εγκαταλείψει για αρκετό χρονικό διάστημα την αυστηρή διατροφή, με αποτέλεσμα αυτή την ριζική αλλαγή του κορμιού της.

Και η Μπιγιονσέ που απαθανάτισε ο παπαράτσι πριν από μερικές μέρες
Και η Μπιγιονσέ που απαθανάτισε ο παπαράτσι πριν από μερικές μέρες

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.