olympiakos

Οι Πειραιώτες ρίχνονται απόψε στη μάχη των ομίλων του Champions League, καθώς υποδέχονται τη Μπάγερν Μονάχου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:45).

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αναγνωρίζουν ότι ο γερμανικός σύλλογος είναι ένας από τους σπουδαιότερους που έχουν υποδεχθεί στο φαληρικό γήπεδο, όμως από την άλλη δεν είναι λίγες οι μεγάλες ομάδες που επέστρεψαν με την ήττα στις πατρίδες τους. Αυτό θέλουν να επαναλάβουν σήμερα ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να κάνει μία έκπληξη στο αρχικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας, χρησιμοποιώντας στον άξονα τον Σαλίνο (λόγω των γνωστών προβλημάτων που υπάρχουν στη συγκεκριμένη θέση).

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Ντα Κόστα και Μαζουακού. Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Καμπιάσο, εσωτερικούς μέσους τους Σαλίνο, Κασάμι και οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Ντομπίνγκες.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Ιντέγε, έχοντας κοντά του και τον Πάρντο. Δεν πρέπει όμως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από την αρχή και ο Κώστας Φορτούνης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Φινμπόγκασον, Ερνάνι, Μανιάτης και Σεμπά.

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Γερμανίας θα παίξουν με τους Νόιερ (τερματοφύλακας), Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα (άμυνα), Αλόνσο (αμυντικός χαφ), Βιδάλ Αλκάνταρα (εσωτερικοί μέσοι), Γκέτσε (ελεύθερο ρόλο), Μίλερ, Κόστα και Λεβαντόφσκι (επιθετικοί). Στον πάγκο θα είναι οι Ούρλαϊχ, Ραφίνια, Μπερνάτ, Χάβι Μαρτίνεθ, Ρόντε, Γκαουντίνο, Κίμιχ και Κόμαν. Εκτός είναι ο Μπενατιά, Κίρχοφ, Μανστούμπερ, Ριμπερί και Ρόμπεν. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός διαιτητής Κάρλος Βελάσκο Μπαρμπάγιο, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αλόνσο και Γιούστε.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.