ΑΝΤΑΡΣΥΑΤη Δευτέρα 16-9 αργά το βράδυ προκλήθηκαν φθορές στο προεκλογικό μας περίπτερο. Παράλληλα με το καθημερινό

σκίσιμο αφισών στο περίπτερο μας αυτές οι κινήσεις παρακρατικού τύπου, όπως πάντα δειλές και κάτω από την προστασία της νύχτας, επιδιώκουν να κάμψουν το ηθικό και αγωνιστικό μας φρόνημα. ΜΑΤΑΙΑ!

Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γρεβενών αντιλαμβανόμενοι τη κρισιμότητα της συγκυρίας ανασυγκροτημένοι και με νέα μέλη, ήδη πριν από το δημοψήφισμα, τόσο με την « ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ» με συλλογικές δράσεις, προβολές και συνελεύσεις, όσο και τώρα κατά την προεκλογική περίοδο με τη συστηματική μας παρέμβαση και παρουσία επιδιώκουμε να σπάσουμε τη κανονικότητα και να δώσουμε έναν αέρα αντίστασης στη κοινωνία των Γρεβενών.

Ο αγώνας μας για τη συγκροτημένη έξοδο από Ε.Ε. και ΕΥΡΩ, για μονομερή διαγραφή του χρέους και η πάλη μας απέναντι σ όσους ξεπουλάνε το δημόσιο πλούτο και υποθηκεύουν το μέλλον μας και προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική πέρα απ την αιώνια υποταγή και επιτροπεία ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.

Τέτοιες κινήσεις όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά αντίθετα μας ατσαλώνουν και αναβαθμίζουν το χρέος μας να κάνουμε το αυθόρμητο ρεύμα ανυπακοής που εκφράστηκε με το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε συνειδητή πολιτική πράξη ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, να ανατάξουμε συλλογικά την ηττοπάθεια και να δώσουμε στη κοινωνία των Γρεβενών αυτό που πραγματικά της λείπει, συλλογικές αναπαραστάσεις και πολιτικά αντιπροτάγματα κόντρα στη κυρίαρχη ιδεολογία.

Για τις μάχες που πέρασαν και αυτές που θα έρθουν ένα είναι σίγουρο «ΑΠ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΔΕ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ»

Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.