Στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών

fvtografia arxeioy φωτογραφία αρχείου
φωτογραφία αρχείου

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γρεβενών το πρωί της Τρίτης (15/9)ο 21χρονος γιός ενός ένας αυτοκινητιστή, όταν στην προσπάθειά του να κάνει ανατροπή την καρότσα του φορτηγού του πατέρα του, στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών, αυτή ακούμπησε σε καλώδιο υψηλής τάσης της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να τον «κεραυνοβολήσει» το ρεύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, ο 21 χρονος έπλενε το όχημα έξω από το σπίτι του, όπου δεν υπολόγισε σωστά το ύψος της καρότσας, με αποτέλεσμα να συμβεί το κακό.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ , που έφτασαν αμέσως, πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες με την συνδρομή και της Αγροτικής Ιατρού του Αγίου Γεωργίου: έγινε ανάνηψη επιτόπου και στην συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο 21χρονος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Παπαγεωργίου» Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.