ΕΛΛΗΝΙΔΑ - MISS AMERICA
Το πλατύ, ζεστό χαμόγελό της, ήταν από τα στοιχεία που «κέρδισαν» τους κριτές. Μαζί βέβαια με το υπέροχο σώμα της και το πανέμορφο πρόσωπό της. Κάπως έτσι, την ανέδειξαν Miss America.

Πρόκειται για την Μπέτι Κάντρελ, την καλλονή ελληνικής καταγωγής, η οποία κέρδισε τα καλλιστεία στις ΗΠΑ, εξασφαλίζοντας μαζί με το στέμμα που θα φορά για ένα χρόνο και μία υποτροφία 50.000 δολαρίων.

Η Κάντρελ έκλεισε τα 21 της χρόνια την 1η Σεπτεμβρίου. Είναι ελληνικής και γερμανικής καταγωγής και το κανονικό όνομά της είναι Βασιλική, το οποίο πήρε από τη γιαγιά της. Πέρα από το ταλέντο να ισορροπεί με χάρη πάνω σε ψηλοτάκουνα παπούτσια, κάτι που είναι απαραίτητο στα καλλιστεία, όπως και την ερμηνεία της σε κομμάτι από την «Madame Butterfly», για τις ανάγκες του διαγωνισμού ομορφιάς, έχει και κάποια άλλα ταλέντα.

Μεγάλωσε σε κτήμα και ξέρει πώς να οδηγεί τρακτέρ, να οργώνει, να σπέρνει και να χειρίζεται όπλο! Τα άφησε όλα αυτά πίσω της όμως, καθώς πλέον κάνει σπουδές πάνω στο τραγούδι. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε καλλιστεία το 2013, πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο Μις Τζόρτζια και τώρα έφτασε η μεγάλη στιγμή της στέψης στα Miss America.


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.