mpgialas ΜΠΓΙΑΛΑΣ 2Φίλες και φίλοι.
Στην κρισιμότερη φάση της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας δώσει τη σκληρότερη μάχη, ζητά εντολή για ισχυρή πλειοψηφία.

Τολμήσαμε και αναλάβαμε την ευθύνη της διακυβέρνησης την ώρα που φυγομάχησαν εκείνοι, που έφεραν τη χώρα στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να περιέλθει.

Τα Γρεβενά, η Δεσκάτη και το σύνολο της Περιφερειακής μας Ενότητας πρέπει να ανατρέψουν την κατάσταση δίνοντας την έδρα στην νέα κυβέρνηση που θα προκύψει ξεκάθαρα από το ΣΥΡΙΖΑ και τις Δημοκρατικές Δυνάμεις.

Η ανατροπή του κατεστημένου δεν συνιστάται από τον παραγκωνισμό των Δημοκρατικών αγωνιστών αλλά από την απόρριψη των προσώπων που καπηλεύτηκαν τους όρους και τα οράματα μας. Με μία σταθερή κυβέρνηση, με αγώνα και συνεχή προσπάθεια, κοιτώντας σας στα μάτια, μπορούμε παρά την ασφυξία των επιβεβλημένων περιορισμών του αδιεξόδου, που μας οδήγησαν οι κυβερνήσεις της συναλλαγής, της διαφθοράς και της διαπλοκής, να προστατέψουμε τους αδύναμους και να αναδείξουμε τις αδικημένες περιοχές όπως η δική μας.

Η ρύθμιση του χρέους, η πάταξη της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και η διερεύνηση των σκανδάλων από την δικαιοσύνη θα αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών και το αίσθημα του δικαίου. Σε αυτές τις εκλογές και στα Γρεβενά τελειώνουμε με το παλιό, βάζουμε τελεία στην βουλευτική απραξία, την αδιαφορία και την αφάνεια.

Κοιτάμε το μέλλον και προχωράμε μπροστά για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να κάνουμε πράξη τα οράματά μας για τα Γρεβενά που θέλουμε και αξίζουμε.

Την επόμενη μέρα συνεχίζουμε μαζί χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.

Τα Γρεβενά μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.