Τι πρέπει να κάνετε, όταν δεν προλαβαίνετε να φάτε πρωινό ή νιώθετε την πείνα να σας…ενοχλεί ώρες που δεν θα έπρεπε;
breakfast-in-the-car
Η σκληρή και δύσκολη καθημερινότητα πολλές φορές δεν μας αφήνει να οργανώσουμε σωστά τη διατροφή μας. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;

Τι πρέπει να κάνετε αν:

-Δεν προλαβαίνετε να φάτε πλήρες πρωινό: Αν δεν έχετε καθημερινά χρόνο για ένα πλούσιο πρωινό, προτιμήστε τουλάχιστον ένα μικρότερο γεύμα, όπως γιαούρτι με καρύδια και 3 κουταλιές δημητριακά ή κάποια μπάρα δημητριακών που σας γεμίζει με ενέργεια. Αν δεν έχετε χρόνο να φάτε στο σπίτι, πάρτε το στο γραφείο.

-Πεινάτε για μεσημεριανό από τις 11 το πρωί: Αυτό δείχνει ότι μάλλον το πρωινό σας ήταν φτωχό. Για να μην αισθάνεστε το στομάχι σας άδειο, φροντίστε το πρωινό σας να έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Φυσιολογικά, στις 10-11 το πρωί πρέπει να καταναλώνετε ένα ελαφρύ σνακ κι όχι κανονικό γεύμα.

-Τσιμπολογάτε αργά το βράδυ: Αν φάτε ένα χορταστικό σνακ το απόγευμα, όπως αχλάδι με γιαούρτι ή φιστίκια Αιγίνης και γάλα και δεν παραλείψετε το βραδινό σας, η νύχτα δεν θα σας βρει μπροστά στο ψυγείο.

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.