pws-sxoliazei-i-lampiri-ton-erxomo-tis-tatianas_4.w_lΝιώθει ότι η θέση της απειλείται; Τι αισθάνεται η Χριστίνα Λαμπρίρη για τον ερχομό της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε με την οποία παλιότερα έχουν βγάλει μαχαίρια;

Στο παρελθόν έχουν βγάλει μαχαίρια. Φέτος, όμως, που οι δρόμοι τους διασταυρώνονται στο κανάλι Ε, η Χριστίνα Λαμπίρη φαίνεται πως έπαθε… αμνησία. Η αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή.

«Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι τα πρόσωπα είναι αυτά που πάντα κάνουν τη διαφορά και είμαι σίγουρη ότι μετά το στοίχημα του Σαββατοκύριακου, που κέρδισε πέρυσι το E-TV με τηνΚατερίνα Καραβάτου και τον Μένιο Φουρθιώτη, τώρα είναι η στιγμή να κερδίσει και το στοίχημα του καθημερινού προγράμματος».

Αυτές ήταν οι δηλώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη στον «Ελεύθερο Τύπο» σε σχέση με τον ερχομό της άσπονδης συναδέλφου της, Τατιάνας Στεφανίδου, στο συγκεκριμένο κανάλι. Οπως είναι γνωστό, η Λαμπίρη έκανε πρεμιέρα της εκπομπής της «Με το Καλημέρα» μέσα από την συχνότητα του Epsilon σήμερα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στις 07:45 το πρωί.

Οσο για την Τατιάνα Στεφανίδου, ξεκινά με την εκπομπή της,T@tiana Live τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 16.00

Δείτε το trailer της νέας εκπομπής της Τατιάνας.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.