lazaridhs
Με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα, στο Facebook, η Σόνια Λαζαρίδου αποχαιρετά τον αδερφό της, Στάθη, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή μετά από άνιση μάχη 8 ετών, από την ημέρα που δέχθηκε τη σφαίρα στα Ζωνιανά:

Όπως γράφει: «Ένας ήρωας ήταν και θα ειναι στο μυαλό και στις καρδιές σας αυτο να θυμόσαστε για μια ζωή, εσείς που είχατε την τύχη να τον γνωρίσετε ξέρετε τι άνθρωπος ήταν ο Σταθης φιλότιμος για ολο τον κόσμο για όλους τους φίλους και γνωστούς του, δεν είχε ποτε εχθρούς δεν μάλωσε ποτε με κανέναν.. Αυτο ειναι αδικία.. Αυτός που τον πήρε όμως κοντά του ήθελε να τον κανει άγγελο δεν βρίσκω κανέναν αλλο λόγω να το κανει… Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση σας και για τον ενδιαφέρον που δείξατε ολα αυτα τα χρονια. Αυριο το απόγευμα 4 η ωρα στο Τσοτυλι για όσους θέλουν να ειναι κοντά του για τελευταια φορα…»

11999057_10207624141069839_8984828605565305481_n

Να σημειωθεί πως το Kozanimedia συνάντησε πριν λίγο στο Τσοτύλι τη Σόνια Λαζαρίδου, η οποία, έντονα φορτισμένη, τόνισε πως η οικογένεια του άτυχου ειδικού φρουρού καλεί όλους όσοι επιθυμούν να βρεθούν αύριο στην κηδεία του αδερφού της…

kozanimedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.