room7

Για την απόλυτη πολυτέλεια στη διαμονή, η πανάκριβη σουίτα Ty Warner Penthouse στην κορυφή του ξενοδοχείου Four Season’s στη Νέα Υόρκη, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Με το αζημίωτο βέβαια.

Κοστίζοντας περίπου 50.000 δολάρια το βράδυ, είναι η πιο ακριβή σουίτα ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη και οι ανέσεις που προσφέρει δικαιολογούν απόλυτα την τιμή της.

Η σουίτα, η οποία προσφέρει εκπληκτική θέα 360 μοιρών του Μανχάταν και το Σέντραλ Παρκ, σχεδιάστηκε αρχικά για να είναι βάση του Ty Warner.

Ο χώρος 399 τετραγωνικών καταλαμβάνει ολόκληρο τον 52ο όροφο του κτιρίου και διαθέτει ιδιωτικό ασανσέρ που οδηγεί τους επισκέπτες απευθείας στα εκπληκτικά δωμάτια.

Σύμφωνα με την Telegraph, η ακριβή σουίτα έχει επισκέπτες μόνο περίπου 10 νύχτες το χρόνο. Όσοι είναι αρκετά τυχεροί να μείνουν εδώ μπορούν να απολαύσουνε έναν μακρύ κατάλογο με ανέσεις, όπως 24ωρο μπάτλερ, Rolls-Royce με οδηγό, προσωπικό γυμναστή, και θυρωρό.

Κάθε λεπτομέρεια – από το μαλακό δέρμα μοσχαριού στους τοίχους στο καμαρίνι από Κινέζικο όνυχα που συνθέτουν το μπάνιο – δημιουργήθηκε από παγκοσμίου φήμης τεχνίτες. Η τουαλέτα διαθέτει τεράστια μπανιέρα, ντους ψιλής βροχής, και νεροχύτες κατασκευασμένους από ημιπολύτιμο λίθο «μάτι της τίγρης».

Οι επισκέπτες μπορούν να κοιμηθούν σε σεντόνια από Ταϊλανδικό μετάξυ, ενώ υπάρχει επίσης ένα ζεν δωμάτιο εξοπλισμένο με χαλαρωτικό καταρράκτη, καθώς και αίθουσα σπα για μασάζ.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.