thuma-apatis-sto-diadiktuo-i-menegaki--ti-sunebi.w_lΑν και η Ελένη Μενεγάκη διατηρεί λογαριασμό στο Instagram είναι ουσιαστικά ανενεργός. Αυτό προφανώς εκμεταλλεύτηκαν εκείνοι που άνοιξαν έναν νέο με το όνομά της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι εμπλέκουν την Ελένη Μενεγάκη και χρησιμοποιούν το όνομά της σε λογαριασμούς στα social media που δεν ανήκουν στην παρουσιάστρια. Αυτή τη φορά το όνομά της και το πρόσωπό της εμφανίστηκαν σε λογαριασμό στοInstagram και οι η ομάδα των fans της έσπευσαν να διορθώσουν με ανακοίνωση το ψέμα.

 

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους ότι ένας λογαριασμός που έχει ανοίξει σήμερα στο Ιnstagram με το όνομα Eleni_Menegaki, δεν ανήκει στην ίδια την Ελένη. Ο μοναδικός και αληθινός λογαριασμός που διαχειρίζεται η ίδια η Ελένη Μενεγάκη είναι μόνο στο Twitter. Σας ευχαριστούμε πολύ».

 

Βέβαια, η παρουσιάστρια διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, αλλά είναι ουσιαστικά ανενεργός, αφού έχει να αναρτήσει φωτογραφία πάνω από ένα χρόνο.

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.