ΚαταγραφήΗ Γκάμπι Γκρέκο αψήφισε τις γαμήλιες παραδόσεις, τυλίχτηκε στο τούλι, μένοντας γυμνή! Η νύφη αυτή δεν μοιάζει με τις άλλες. Ο 72χρονος σύζυγος, πάντως είναι μια χαρά.

Η τελετή του γάμου της που έγινε σε ληξιαρχείο της Αυστραλίας τον περασμένο Ιούνιο ακόμα συζητιέται και ακόμα γιορτάζεται. Η Γκάμπι Γκρέκο ακόμα τραβάει την προσοχή και συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, καταφέρνοντας να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Η 26χρονη, που είναι σύζυγος τους 72χρονου επιχειρηματία Τζέφρι Έντελστιν, «γλίστρησε» στο ανύπαρκτο τούλινο κορμάκι που έχει επάνω του γυαλιστερές πέτρες σε σχήμα φύλλου, που κρύβουν τα επίμαχα σημεία και επιδόθηκε σε αισθησιακό χορό.

Αφήνοντας λίγα στη φαντασία ανάρτησε το παράξενο βίντεοκλιπ στο Instagram , παρουσιάζοντας μία «πνευματική τελετή γαμήλιου ταξιδιού»!

Το μοντέλο του Maxim και του Penthouse κουνιόταν και γυρνούσε γύρω γύρω, σήκωνε τα χέρια της στον ουρανό, προσευχόταν στους Θεούς και κατάφερε να μοιραστούν αυτό το βίντεο δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι μόνο μέσα σε μία ημέρα.

Η Γκάμπι και ο πρώην γιατρός σύζυγός της Τζέφρι πρόσφατα έκαναν γυρίσματα για το ριάλιτι σόου Celebrity Apprentice.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.