ImageHandler (4)

Μια απρόσμενη «επίσκεψη» δέχτηκαν οι διάσημοι Βρετανοί κομμωτές Τζον Τσαρλς Γουόρθινγκτον και Αλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ, οι οποίοι πριν από δύο χρόνια αγόρασαν τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου. Στον μυκονιάτικο παράδεισό τους εισέβαλαν κλέφτες την ώρα που εκείνοι είχαν αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα.

Δεν πρόλαβαν να έρθουν στη Μύκονο για να ξεκουραστούν από έναν χειμώνα γεμάτο υποχρεώσεις και οι διακοπές τούς βγήκαν ξινές. Θύματα της μόδας που θέλει τις περισσότερες βίλες της Μυκόνου να έχουν καταπατηθεί από αδίστακτους εισβολείς, οι Τζον Τσαρλς Γουόρθινγκτον και Αλαν Πίτερς Ρέτζιναλντ δεν πίστεψαν ότι βρέθηκαν και οι ίδιοι στη δίνη του κυκλώνα. Λίγες ημέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο κι ενώ βρίσκονταν μέσα στο εντυπωσιακό σπίτι το οποίο παλαιότερα ανήκε στον Πέτρο Κωστόπουλο, εισέβαλαν σε αυτό κλέφτες αρπάζοντας από πανάκριβα τιμαλφή έως και χρήματα. Ανθρωποι που σχετίζονται με το περιβάλλον τους υποστηρίζουν ότι ο Τσαρλς και ο Αλαν βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ.

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.