syntaxx-708 (1)Ένα-ένα αποχωρούν τα στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τα περισσότερα εξ αυτών προσχωρούν στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Τελευταίο «κρούσμα» η αποχώρηση του βουλευτή Λασιθίου Κώστα Δερμιτζάκη ο οποίος με επιστολή του ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο νεοσυσταθέν κόμμα του κ. Λαφαζάνη.

«Αυτές τις κρίσιμες ώρες που υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια να μπει ο λαός στη γωνία η πολύ σημαντική πρωτοβουλία της δημιουργίας της Λαϊκής Ενότητας, ενός αντιμνημονιακού Πατριωτικού μετώπου δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο. Συμμετέχω με ενθουσιασμό και στρατεύομαι σ’ αυτόν τον αγώνα που θα έχει συνέχεια. Δεν θα είναι μόνο για τις εκλογές», αναφέρει ο κ. Δερμιτζάκης στην επιστολή του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο βουλευτής Λασιθίου είχε διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, στις τρεις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή ψηφίζοντας άλλοτε «Όχι» κι άλλοτε παρών, ενώ μετά την παραίτηση της κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναείναι υποψήφιος με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.