LONDON, ENGLAND - AUGUST 19: A detail of the Ashley Madison website on August 19, 2015 in London, England. Hackers who stole customer information from the cheating site AshleyMadison.com dumped 9.7 gigabytes of data to the dark web on Tuesday fulfilling a threat to release sensitive information including account details, log-ins and credit card details, if Avid Life Media, the owner of the website didn't take Ashley Madison.com offline permanently. (Photo by Carl Court/Getty Images)

Οι χάκερς έχουν πλέον στα χέρια τους τα στοιχεία του Ashley Madison, του περίφημου πλέον ιστότοπου γνωριμιών ατόμων που είναι ήδη παντρεμένοι ή σε σχέση. Εκτός όμως από την ταυτότητα των «άπιστων», έχουν εκτεθεί και άλλα, περισσότερα προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα: αυτά των σεξουαλικών τους προτιμήσεων.

Και αυτό γιατί όταν κάποιος γίνεται μέλος στο site γράφει για όλα αυτά αναζητά. Το αποτέλεσμα; Οι χάκερς από το Impact Squad δημοσίευσαν μία λίστα με όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των χρηστών, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι είναι όλοι τους «άχρηστοι και άπιστοι.»

Οι «άπιστοι» που γίνονται μέλη στο site γράφουν με λεπτομέρειες τι τους αρέσει στο σεξ, καθώς και τι ψάχνουν στον σεξουαλικό τους παρτενέρ.

ashley madison

Τι θα βρει κάποιος στη λίστα που αφορά όσα τους αρέσουν; Το δέσιμο των ματιών, την kinky διάθεση, το ταντρικό σεξ, το δέσιμο γενικότερα, τα διάφορα φετίχ, τις ξυλιές, το παιχνίδι ρόλων ή ακόμα και την επιθετικότητα.

Όσο για αυτά που ψάχνουν στο άτομο με το οποίο θα απατήσουν τη σχέση τους, οι προτιμήσεις ποικίλουν. Άλλοι ψάχνουν έναν Δον Ζουάν, άλλοι το Παιδί της Διπλανής Πόρτας, άλλοι ένα Κακό Αγόρι. Σε κάποια σημεία τα πράγματα γίνονται πιο περίεργα, καθώς υπάρχουν και εκείνοι που ψάχνουν για μία… Πατρική Φιγούρα.

Όπως σε πολλά πράγματα, έτσι και στην απιστία λοιπόν, ισχύει το «καλύτερα να το κανείς με τον παλιό, παραδοσιακό τρόπο.» Γιατί, όπως φαίνεται, το Ίντερνετ δεν είναι ο παράδεισος της ανωνυμίας που μας υποσχέθηκαν!

huffingtonpost

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.