oooooooo

Εντυπωσιάζουν με τους κοιλιακούς και το καλογυμνασμένο σώμα τους!

 

Είναι επαγγελματίες, σύντροφοι και μαμάδες! Παρόλα αυτά βρίσκουν χρόνο να φροντίζουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Μπορεί να έχουν φέρει στον κόσμο παιδιά, αλλά σήμερα είναι πιο γυμνασμένες από ποτέ.

Ο ορισμός fit moms τους ταιριάζει γάντι, καθώς έχουν ένα καλογυμνασμένο, γραμμωμένο σώμα. Βέβαια αυτό απαιτεί και κάποιες θυσίες, όπως σωστή διατροφή και συστηματική άσκηση.

Τις έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός σε κάποια παραλία ή έχουν αναρτήσει οι ίδιες στιγμιότυπα από την ώρα της γυμναστικής τους, ενώ συχνά μιλούν σε συνεντεύξεις τους για τις υγιεινές τους συνήθειες.

Ελένη Πετρουλάκη: Μαμά τεσσάρων παιδιών, επανήλθε αμέσως στην fit σιλουέτα της, μετα τις εγκυμοσύνες της. Η “εθνική μας γυμνάστρια” έχει μυήσει πολλές γυναίκες σε νέους τρόπους άσκησης (όπως η power yoga) ενώ πολλές διάσημες κυρίες πίνουν ανθρακούχο νερό στο όνομά της!

κοι1

 

Μαριάντα Πιερίδη: Ο γιος της, Νικόλας, δεν είναι ούτε 2 ετών, αλλά η τραγουδίστρια, παρόλο που πήρε αρκετά κιλά στην εγκυμοσύνη της, έχει πλέον μια αξιοζήλευτη σιλουέτα με εντυπωσιακούς κοιλιακούς. Πάντοτε ήταν φανατική της άσκησης, με αποτέλεσμα να γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά, ενώ φροντίζει να ακολουθεί και μια υγιεινή διατροφή.

κοι3

Δέσποινα Βανδή: Μαμά δύο παιδιών, πάντοτε είχε ένα αξιοζήλευτο σώμα. Γυμνάζεται ενταντικά και δοκιμάζει διαφορετικούς τρόπους άσκησης: από τρέξιμο στη φύση και ασκήσεις με ιμάντες TRX, μέχρι pilates, αλλά ακόμα και zumba. Η ίδια μαγειρεύει εξαιρετικά και φροντίζει να ετοιμάζει νόστιμα, ελαφρά και υγιεινά γεύματα.

κοι4

Κέλλυ Κελεκίδου: Γέννησε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο και έχουν περάσει λίγες εβδομάδες από τότε που σταμάτησε να θηλάζει. Όμως, η Κέλλυ, που ήρθε από το Ντάργουιν της Ασυτραλίας όπου ζει πλέον μόνιμα, για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα, έκανε τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν με την καλογυμνασμένη της φιγούρα και τους τέλειους κοιλιακούς. Η αλήθεια είναι πως γυμνάζεται εντατικά εδώ και πολλά χρόνια και ακόμα και μετά την πρώτη εγκυμοσύνη της, στο γιο της Θάνο, κατά την οποία πήρε πολλά κιλά, κατάφερε να επανέλθει αμέσως. 

κοι5

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έγινε μικρή μαμά και έχει δύο γιους. Σήμερα, στα 35 της, το σώμα της είναι εξίσου εντυπωσιακό με την εποχή που ασχολούταν με το στίβο, σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Ο λόγος; Δεν έβγαλε ποτέ από τη ζωή της τη γυμναστική, ενώ προσέχει τη διατροφή της, έχοντας κάνει τρόπο ζωής τις υγιεινές συνήθειες. Δεν τρώει σχεδόν ποτέ γλυκά και τηγανιτά, καθώς δεν της αρέσουν.

κοι6

Αγγελική Ηλιάδη: Ο μικρότερος γιος της, Βασίλης, έγινε πριν 2 μήνες 1 έτους, αλλά η μαμά του έχει εδώ και καιρό ανακτήσει την τέλεια γυμνασμένη σιλουέτα της. Με τη βοήθεια του personal trainer αδελφού της, Κώστα, η τραγουδίστρια κάνει ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης και αεροβική προπόνηση τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα και έχει ένα σώμα που κόβει την ανάσα!

κοι7

Εύη Αδάμ: Μαμά της Νεφέλης, 15, και της Δανάης, 12, η Εύη μοιάζει περισσότερο με τη μεγάλυ αδελφή τους! Οι καλές της συνήθειες από την εποχή του μόντελινγκ την ακολουθούν ακόμα, καθώς η γυμναστική είναι στην καθημερινότητά της, όπως και η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Τα γεύματά της αποτελούνται κατά βάση από καθαρή πρωτεϊνη, σαλάτες και φρούτα.

κοι8

faysbook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.