ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
xrhstos papadopoylosΟ Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατινής σας ενημερώνει ότι η συναυλία με τους καλλιτέχνες Χρήστο Παπαδόπουλο (από τα παιδιά απ’ την Πάτρα), Γιώργο Σαρρή (πρώην Ζιγκ-Ζαγκ) και Δέσποινα Αδάμη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου ακυρώνεται οριστικά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατινής ευχαριστούν θερμά τους κατοίκους της Γαλατινής, τους συνδημότες μας και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας που παραβρέθηκαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΓΑΛΑΤΙΝΙΩΤΙΚΑ 2015».

Ο Σύλλογος Γαλατινής ευχαριστεί το Δήμο Βοΐου και τη Δημοτική Αρχή για την τεχνική υποστήριξη. Ευχαριστεί επίσης θερμά τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Γαλατινής για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του σχολείου και τους εθελοντές/εθελόντριες για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί τους μέγα χορηγούς ΑΦΟΙ Ν. ΓΚΛΙΑΓΙΑ και ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗ για την οικονομική ενίσχυση καθώς και όλους όσους συνέβαλαν οικονομικά στο Σύλλογο Γαλατινής.

Σημαντική και ουσιαστική υπήρξε και η προβολή και η διαφήμιση των εκδηλώσεων «ΓΑΛΑΤΙΝΙΩΤΙΚΑ 2015» από τους χορηγούς επικοινωνίας POWER FM και SIERA FM.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου ευχαριστούν τους παραπάνω χορηγούς καθώς και ορισμένα μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας της Δυτικής Μακεδονίας για τη συνεχή ενημέρωση και διαφήμιση τους κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς θα γίνει στις 24/8/2015 και ώρα 10:00 πμ στο ραδιοφωνικό σταθμό POWER στη Γαλατινή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 6980973953.

Με τιμή

το ΔΣ του Συλλόγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.