Αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους

leftaΕξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης εγκληματική οργάνωση που έθετε σε κυκλοφορία παραχαραγμένα χαρτονομίσματα συνολικής ονομαστικής αξίας 3.750 ευρώ

Ειδικότερα την Τρίτη (18-08-2015) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνελήφθησαν τρία άτομα, ένας 25χρονος υπήκοος Μολδαβίας και δύο υπήκοοι Αλβανίας, 30 και 25 χρονών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης – συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και κατοχή ναρκωτικών.

Η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμα έναν συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται.

lefta

Αναλυτικά:

Το απόγευμα στον Πολύμυλο Κοζάνης πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες και βρέθηκαν εντός αυτού επιμελώς κρυμμένα σε αποσκευές 75 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και δυο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.

Από την έρευνα της υπόθεσης προέκυψε ότι, οι τέσσερις προαναφερόμενοι είχαν συγκροτήσει δομημένη ομάδα με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση, η οποία διέπραξε και επεδίωκε να διαπράττει κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διαφορές περιοχές της Αθήνας και της Καστοριάς.

Στην δικογραφία επίσης συμπεριλαμβάνεται μία γυναίκα που είχε προβεί στην πώληση των προαναφερόμενων ναρκωτικών ουσιών, η οποία και αναζητείται.

Κατασχέθηκαν τα πλαστά χαρτονομίσματα, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οι μικροποσότητες κάνναβης καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης και η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.