891a48548b2cb8a962877ba06b3d985d_XL.jpg,qt=1439840339.pagespeed.ce.lEGAW-mS1X

Είναι αυτή η πιο όμορφη εργαζόμενη των McDonald’s (;), αναρωτιούνται οι fun της αλυσίδας εστιατορίων στην Ταϊβάν, με τους πελάτες να κάνουν ουρά για να την δουν από κοντά, αφού η ομορφιά της είναι τέτοια, που πολλοί αρνούνται να πιστέψουν ότι είναι αληθινή.

taipei_2.JPG

Ο blogger RainDog, έκανε την… έρευνά του και κατάφερε να την βγάλει φωτογραφίες την ώρα της δουλειάς της σε ένα κατάστημα McDonald’s στην Ταιβάν. Αν και ένα fast-food-αδικο δεν είναι και το πλέον glamorous μέρος για να δουλέψει μία καλλονή, η συγκεκριμένη πανέμορφη κοπέλα δείχνει να το απολαμβάνει και να συμπεριφέρεται άκρως επαγγελματικά, ακόμα και αν μπορούσε να είναι απλά ένα μοντέλο που εργάζεται σε διαφημίσεις.

taipei_3.JPG

Όπως είναι φυσικό πολλοί πελάτες συρρέουν στην αλυσίδα fast-food στον δήμο του Καοσιούνγκ όπου την ανακάλυψε ο blogger.

taipei_4.JPG

Ο RainDog πρόσεξε ότι το όνομά της είναι ‘Weiwei’ ή ‘Haitun’ (δελφίνι στα κινεζικά), ενώ η ίδια δούλευε με ροζ πουκάμισο και ψηλοτάκουνα.

taipei_5.JPG

Το δημοσίευμα στο blog του RainDog μάζεψε πάνω από 6.000 likes, με τους καταναλωτές να την ανακηρύσσουν στην “ομορφότερη εργαζόμενη στην ιστορία των McDonald’s στην Ταιβάν”.

taipei_6.JPG

Τα McDonald’s στην Ταιβάν έχουν την φήμη ότι προσλαμβάνουν όμορφες κοπέλες αλλά με την “δελφίνι” οι πελάτες έχουν χάσει το μυαλό τους

taipei_8.JPG

Παρόλα αυτά, δεν είναι η πρώτη καλλονή που εμφανίζεται να εργάζεται σε μία… κανονική δουλειά για “θνητές”, αφού στην Ταϊβάν, η αρχή έγινε στην πρωτεύουσα Ταϊπέι όπου μία πανέμορφη κοπέλα εργαζόταν σε κρεοπωλείο της πόλης, κάνοντας διάσημο το μαγαζί.

taipei_1.jpg

taipei_girl.jpg

Πάντως, ο γεμάτος selfie λογαριασμός της “δελφίνι” στο Instagram μετρά 29.000 followers οι οποίοι προσπαθούν να βρουν το συγκεκριμένο μαγαζί που εργάζεται.

taipei_9.JPG

newmoney

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.