Θρίαμβος της ομάδας του Βαλβέρδε
mpilmpao
Η Αθτλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε να κρατήσει στο 1-1 την Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου και σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα στο Σαν Μαμές, κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Οι Μπλαουγκράνα προσπάθησαν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και προηγήθηκαν στο 43′ με τον Μέσι, αλλά στο 56′ έσβησαν οι ελπίδες τους με την αποβολή του Πικέ για έντονη διαμαρτυρία στον βοηθό διαιτητή για οφ σάιντ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο «δήμιος» της Μπάρτσα, Αντούριθ έκανε το 1-1 και κάπου εκεί ο δεύτερος τελικός έλαβε τέλος, με την ομάδα του Βαλβέρδε να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Άλβες, Ματιέ, Μασεράνο, Πικέ, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (68’ Σάντρο), Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο (68’ Μουνίρ), Σουάρες.

Μπιλμπάο (Ερνέστο Βαλβέρδε):
Ιραϊθόθ, Μπαλενθιάγα, Μπόβεντα, Λαπόρτ, Ετσέιτα (67’ Ελουστόνδο), Γκουρπέγκι, Σουσαέτα, Ντε Μάρκος, Εράσο, Μπενιάτ (83’ Μίκελ Ρίκο), Αντούριθ (80’ Σόλα).

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.