NARKΩΤIKA  ΚΑΣΤΟΡΙΑΤην Παρασκευή (14-08-2015) το πρωί στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καλοχωρίου – Διποταμίας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, συνέλαβαν έναν 23χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα.

Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με αλλοδαπό που εισάγει ναρκωτικές ουσίες στη χώρα και στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Αποτέλεσμα αυτής ήταν, ο εντοπισμός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 23χρονος, το οποίο όμως λίγο πριν από προσχεδιασμένο αστυνομικό έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο 2ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Καλοχωρίου – Διποταμίας. Το όχημα βρήκαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς, ενώ στο σημείο δε βρέθηκε ο οδηγός του.
Από τη συνεχιζόμενη έρευνα, στο σημείο και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένοι σε κοντινή απόσταση, 4 ταξιδιωτικοί σάκοι με 34 αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 30 κιλών και 510 γραμμαρίων.

NARKΩΤIKA  ΚΑΣΤΟΡΙΑ 3Ακολούθως και κατόπιν αναζητήσεων συνελήφθει ο 23χρονος, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε κρύψει τις συσκευασίες κάνναβης που προόριζε να μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, αμέσως μετά το τροχαίο ατύχημα που του συνέβη και προκειμένου να ειδοποιήσει για οδική βοήθεια.

Οι ναρκωτικές ουσίες, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.