diakopes-diatrofi-708Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να αφήνονται και να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φαγητού και αλκοόλ κατά τη διάρκεια των διακοπών, κάτι που μετανιώνουν μόλις επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς.

Δες λοιπόν κάποιες χρήσιμες συμβουλές των διατροφολόγων που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το βάρος σου ή ακόμη και να χάσεις κιλά ενώ βρίσκεσαι ακόμη σε διακοπές.

1. Αύξησε την κατανάλωση των λαχανικών που χορταίνουν και αυξάνουν τις καύσεις του οργανισμού. Για παράδειγμα γέμισε το μεγαλύτερο μέρος του πιάτου σου με λαχανικά, πριν προσθέσεις κάτι άλλο.

2. Μην ξεκινάς την ημέρα σου μόνο με καφέ. Αντιθέτως το καλό πρωινό δίνει ενέργεια, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και βοηθά στην πρόσληψη λιγότερων θερμίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3. Μην περιμένεις να νιώσεις χορτάτη σε σημείο που δεν χωράει τίποτα άλλο στο στομάχι σου για να σταματήσεις να τρως. Το μυστικό είναι να σταματάς το φαγητό πριν φουσκώσεις.

4. Όταν βρίσκεσαι στην ταβέρνα ζήτησε μικρό πιάτο για να φας , το οποίο θα γεμίσεις μία φορά και φυσικά μην πέσεις με τα μούτρα στα τηγανητά φαγητά και τους μεζέδες.

Διαβάστε τις υπόλοιπες συμβουλές στο faysbook 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.