BILAΣτο σφυρί βγάζει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τη βίλα του και ήδη φέρεται να προσελκύει ενδιαφέρον γαλαζοαίματων.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ζητάει 500 εκατ. ευρώ για την 68 δωματίων βίλα του στη Σαρδηνία και σύμφωνα με την Daily Mail, η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας ενδιαφέρεται να την αποκτήσει.

Η πολυτελής Villa Certosa έχει έξι πισίνες, ένα αμφιθέατρο, γήπεδο τένις, λίμνη, αλλά και ένα τεχνητό ηφαίστειο! Εκεί ο Μπερλουσκόνι έχει φιλοξενήσει πολλούς ηγέτες, ανάμεσά τους τον Τόνι Μπλερ, τον Τζορτζ Μπους και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο Μπερλουσκόνι πρόσφατα ξενάγησε στη βίλα επί πέντε ώρες τον πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Ναγιέφ, πρώτο στη γραμμή διαδοχής για το θρόνο στη Σαουδική Αραβία. Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι ίσως ο πρίγκιπας να κάνει την αγορά για λογαριασμό του θείου του, βασιλιά Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαΐντ, ο οποίος πρόσφατα προκάλεσε σάλο στη Γαλλική Ριβιέρα, καθώς για χάρη του αποκλείστηκε μία ολόκληρη παραλία. Τελικά, αναγκάστηκε να διακόψει τις διακοπές του.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.