karabinaΑσύλληπτη τραγωδία στη Μαγνησία. Ένας 60χρονος σκότωσε κατά λάθος τον καλύτερό του φίλο και κουμπάρο, καθώς περιεργαζόταν και του έδειχνε την καραμπίνα του στο αγρόκτημά του.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή στη Μαγνησία, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου, ένας 60χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του 61χρονου φίλου του και κουμπάρου.

Ειδικότερα, ο 60χρονος, ευρισκόμενος μαζί με τον 61χρονο, στην καλύβα του αγροκτήματός του και ενώ περιεργάζονταν από κοινού το κυνηγετικό όπλο του, πάτησε άθελά του τη σκανδάλη, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 61χρονο. Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 60χρονο.

Το όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα, καθώς και ένας κάλυκας κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς που υπέστη σοκ από την τραγική αυτή εξέλιξη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ έρευνες για την εξακρίβωση των ειδικότερων συνθηκών του τραγικού περιστατικού και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.