o-mustikos-gamos-tis-jlo-me-ton-28xrono-xoreuti.w_lΗ τελετή δεν θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού εκτός από την έπαυλη στο Χάμπτονς, εκεί που παντρεύτηκε με τον Μαρκ Άντονι. Η JLO και ο τρίτος γάμος είναι γεγονός.

Τρίτο στεφάνι για την Τζένιφερ Λόπεζ, που δε λέει να βάλει μυαλό έπειτα από δυο αποτυχημένους γάμους. Ο τρίτος τυχερός είναι ο 28χρονος αγαπημένος της, ο χορευτής Κάσπερ Σμαρτ.

πρώτος της γάμος ήταν με τον επίσης χορευτή Κρις Τζουντ και έγινε στις 29  Σεπτεμβρίου του 2001 και κράτησε μέχρι τον Ιούνιο του 2002.

δεύτερος γάμος της ήταν με τον τραγουδιστή και σταρ των λατίνων Μαρκ Άντονι, με τον οποίο άρχισε να βγαίνει ερωτικά τονΙανουάριο του 2004 και τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκαν και αποφάσισαν να ζήσουν σε ένα υπέροχο σπίτι στο Μπρούκβιλ της Νέας Υόρκης. Στις 7 Νοεμβρίου του 20017 ανακοίνωσαν τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους. Ο Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ και η Εμ Μάριμπελ γεννήθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου του 2008.
Τρία χρόνια μετά, τον Ιούλιο του 2011, το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του, που τελικά ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2012.

Για την ιστορία , να πούμε ότι ο Μαρκ Άντονι την πρόλαβε και παντρεύτηκε στην πατρίδα του, τον Άγιο Δομίνικο, σε μία κλειστή τελετή την 26χρονη καλλονή Σάνον Ντε Λίμα, τον Νοέμβριο του 2014.

Η σχέση με τον Κάσπερ Σμαρτ

Από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι και τον Ιούνιο του 2014, η Τζένιφερ Λόπεζ διατηρούσε σχέση με τον χορευτή Κάσπερ Σμαρτ, προκαλώντας σχόλια λόγω διαφοράς ηλικίας και… περιουσίας. Πέρασαν μία δυνατή κρίση, χώρισαν, επανασυνδέθηκαν και τον Οκτώβριο παντρεύονται.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε το αμερικάνικο περιοδικό ΟΚ!, κάνοντας εξώφυλλο την είδηση και φιλοξενώντας λεπτομέρειες του γάμου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους θέλουν να κάνουν έναν«μικρό και απλό γάμο, στην έπαυλη της Λόπεζ στο Hamptons, εκεί που είχε παντρευτεί και με τον Μαρκ Άντονι.  Marc Anthony. Καλεσμένοι θα είναι λίγοι καλοί φίλοι τους». Μάλιστα, στο εξώφυλλο που περιοδικού αναφέρεται κάτω από τον τίτλο η επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί μαζί του, προσπαθώντας να μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.