toyntor -paok - ΤΟΥΝΤΟΡ -ΠΑΟΚ

Στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στάθηκε ο Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου της Σλοβακίας, εκεί όπου σήμερα ο ΠΑΟΚ,

θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Τρνάβα στη ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League και έχοντας ως «προίκα» τη νίκη με 1-0 από την Τούμπα.

Ο Κροάτης τεχνικός εμφανίστηκε ρεαλιστής και τόνισε πως η ενδεκάδα που θα παρατάξει, ίσως να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα παίξει μαζί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου…

Για την απουσία του Λούκας και τη σημασία της: «Δε θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για παίκτες. Γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάσταση. Αύριο θα αγωνιστεί μια ομάδα που πιθανότατα να μην την ξαναδείτε μέσα στη σεζόν και θα παίξει από ανάγκη. Αυτή τη στιγμή μας λείπει και πολύ ποιότητα σε σχέση ακόμα και με την περσινή ομάδα.

Παρόλα αυτά θα κατεβάσουμε μια ομάδα για να περάσει όσο και αν είναι δύσκολο. Αν κάνουμε αυτά που δουλέψαμε μπορούμε. Είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να την αποδεχτούμε και να δουλέψουμε με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε, που είναι καλοί ποδοσφαιριστές για να περάσουμε. Θέλουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ του Europa League».

Για το λόγο που έφυγε τώρα ο Λούκας πριν τη ρεβάνς με τη Σπαρτάκ: «Το κομμάτι της δουλειάς μου δεν είναι αυτό. Το κομμάτι της δουλειάς μου είναι να δουλέψω με τους παίκτες που έχω».

Για το αν ήταν προετοιμασμένος για τέτοιες δύσκολες καταστάσεις με το ρόστερ: «Σέβομαι πολύ τη δουλειά σας, αλλά βοηθήστε κι εσείς να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι. Έχουμε 11 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που θα παίξουν αύριο, πρέπει να τους σεβαστούμε.

Ο Λούκας είναι παρελθόν και πρέπει να δώσουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες που θα παίξουν. Σας σέβομαι εσάς και τη δουλειά σας, αλλά σας παρακαλώ σεβαστείτε κι εσείς την ομάδα και τους παίκτες. Για ό,τι άλλο θέλετε μπορούμε να μιλήσουμε αύριο μετά το ματς και αν έχουμε πετύχει το στόχο μας».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα για να πάρει αύριο την πρόκριση: «Καταρχήν, το πρώτο πράγμα που θα ήθελα σε σχέση με το πρώτο ματς, είναι να είμαστε σε όλο το ματς έντεκα εναντίον έντεκα. Έτσι έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Η Σπαρτάκ είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα. Θα ήθελα να έχουμε την καλή αμυντική λειτουργία και αν αμυνθούμε καλά για ενενήντα λεπτά, έχουμε τις πιθανότητες να περάσουμε. Αν σκοράρουμε και πιστεύω να ότι θα έχουμε έτσι κι αλλιώς 2-3 ευκαιρίες να το κάνουμε, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε».

Για το αν ο ΠΑΟΚ με τις αλλαγές στην ενδεκάδα του, μπορεί να παίξει αύριο στην κόντρα: «Δε μπορώ να μπω σε τακτικές λεπτομέρειες. Θέλω να δω μια πολύ καλή νοοτροπία από τους παίκτες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν δούμε τους παίκτες να αμύνονται όλοι μαζί σωστά, για ενενήντα νομίζω ότι εμείς είμαστε αυτοί που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε».

Για το γήπεδο που είναι πολύ μικρό και αν μπορεί να επηρεάσει: «Όχι δε νομίζω ότι το στάδιο θα παίξει ρόλο. Αν υπάρχει μια δυνατή ατμόσφαιρα είναι καλό για τους παίκτες και των δύο ομάδων».

Για το αν είναι τελικός το παιχνίδι: «Φυσικά είναι ένας τελικός γιατί αν αποκλειστείς τελειώνει μια διοργάνωση. Φυσικά όμως θα το αντιμετωπίσουμε σαν όλα τα άλλα. Θα μπούμε μέσα για να κερδίσουμε».

Για το αν τώρα είναι μεγαλύτερη η πίεση σε σχέση με τη ρεβάνς με τη Λοκομοτίβα:
«Είναι πολύ δύσκολο να συγκρίνουμε. Από τη μια πλευρά είναι οι παίκτες που συμμετείχαν σε αυτά και από την άλλη είναι οι παίκτες που συμμετέχουν σε αυτά τα παιχνίδια».

Κωνσταντινίδης: «Με ένα γκολ τελειώνει η πρόκριση»

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος τόνισε πως εάν ο ΠΑΟΚ σκοράρει αύριο, τότε η υπόθεση – πρόκριση θα έχει τελειώσει. Ο νεαρός μπακ που κλήθηκε να καλύψει το κενό του ανέτοιμου Κίτσιου, αναφέρθηκε στα εξής θέματα:

Για το ότι θα βρεθεί στην 11άδα μετά από πολύ καιρό: «Δε με φοβίζει αυτό γιατί έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αυτό που θέλω είναι όλα τα παιδιά να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση γιατί για αυτό ήρθαμε εδώ».

Για το αν είναι πιο σημαντικό ένα γρήγορο γκολ: «Θέλουμε μια καλή εμφάνιση. Η Σπαρτάκ είναι καλή ομάδα, θα έχει την ώθηση του κόσμου. Αν πετύχουμε ένα γκολ πιστεύω η υπόθεση πρόκριση θα τελειώσει και ελπίζω να το καταφέρουμε».

Για το σκεπτικό της ομάδας και αν αλλάζει κάτι: «Είναι ίδια η φιλοσοφία μας. Δουλέψαμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.