AGROTESΠρόγραμμα επίσκεψης, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Νικόλαος Στουπής,  θα επισκεφτεί στις 6 και 7 Αυγούστου  2015 την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα την Περιφερειακή Ενότητα  Κοζάνης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι το εξής:

Πέμπτη  6 Αυγούστου 2015

Α. Συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας με στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και συμμετοχή σε σύσκεψη με υπηρεσιακούς  παράγοντες της Περιφέρειας και των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στις 11:00 π.μ.

Β.  Σύσκεψη – συνάντηση με Διοικήσεις Αγροτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών στις 20:00 μ.μ..  Συνάντηση με Συνεταιρισμούς αγροτών και  Αγρότες στο Βελβεντό Κοζάνης στις 21:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού.

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

 Α. Συνάντηση με το προσωπικό και τους προϊσταμένους του Υποκαταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Κοζάνης.

Επέκταση της επίσκεψης του Προέδρου του ΕΛΓΑ, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


Με δεδομένη την κακοκαιρία (χαλαζόπτωση) που έπληξε τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α.,  θα παρατείνει την περιοδεία του και θα επισκεφτεί στις 8 Αυγούστου  2015 την περιοχή των Πρεσπών  Π.Ε Φλωρίνης.

Αναλυτικά:

Σάββατο   8  Αυγούστου 2015, πρωί

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ,  θα επισκεφτεί τις χαλαζόπληκτες περιοχές των Πρεσπών με υπηρεσιακούς παράγοντες  με σκοπό την παρακολούθηση της εξέλιξης της διαδικασίας των αποζημιώσεων σε σχέση με τις ζημιές στις καλλιέργειες .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.