GISELEΤί έκανε τελικά η Ζιζέλ; Ο πλαστικός χειρουργός επενέβη στο κορμί και το πρόσωπό της; Υπήρχε λόγος να κρυφτεί με τη μπούρκα; Μπορεί η φωτογραφία να απαντάει σε όλα.

Ζαλίστηκε το διαδίκτυο από τις φωτογραφίες της Ζιζέλ που κυκλοφόρησαν και τη δείχνουν βγαίνει από λιμουζίνα στο Παρίσι μαζί με την αδελφή της Ραφαέλα και να μπαίνουν στην κλινική «Clinique du Parc Monceau». Το μοντέλο προσπάθησε να περάσει απαρατήρητο μεταμφιεσμένη σε Μουσουλμάνα, φορώντας μια μαύρη μπούρκα με το πρόσωπο πλήρως καλυμμένο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ζιζέλ ξόδεψε συνολικά 11 χιλιάδες δολάρια για να κάνει ανόρθωση στήθους και να διορθώσει τις ρυτίδες στα μάτια, όπως ισχυρίζεται ότι μετέφεραν πηγές από την κλινική.

Η Βραζιλιάνα καλλονή αρνήθηκε να σχολιάσει τις εικόνες που κυκλοφόρησαν και έδωσε απάντηση μέσω Instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία της που τη δείχνει να κάνει γιόγκα μαζί με μια φίλη της και να της εύχεται Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά της.

Βλέπετε αλλαγές;

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.