ΒΕΡΟΙΑ ΟΜΑΔΑΟριστικά και αμετάκλητα παραμένει στη Superleague η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας αρχικά είχε αθωωθεί για την κατηγορία της χειραγώγησης αγώνα με τον Ολυμπιακό, όμως η ΠΑΕ Λεβαδειακός είχε ασκήσει έφεση, η οποία και είχε απορριφθεί.

Οι Βοιωτοί άσκησαν το τελευταίο ένδικο μέσο που είχαν στη διάθεσή τους, όμως, δεν δικαιώθηκαν ούτε από το Διαιτητικό Δικαστήριο, η απόφαση του οποίου κρατά τη Βέροια στη μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα, απορρίφθηκε και η αίτηση του ΠΑΣ Γιάννινα σχετικά με την απόφαση περί μη αδειοδότησης της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1.Απορρίπτει την από 20.6.2015 αίτηση–προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (ζητούσε την ακύρωση της υπ’ αριθμ. 1/28-4-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ).

2. Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, την προσφυγή της ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά των ΠΑΕ Βέροια, Γ. Λαναρή, Γ. Αρβανιτίδη και της υπ΄ αριθμ. 63/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».

Στα ανοιχτά θέματα της κεντρικής χορηγίας, καθώς και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αναφέρθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος, υποστηρίζοντας πως υπήρξε σύμπνοια και κοινή γραμμή μεταξύ των μελών του συνεταιρισμού. «Και οι δύο αποφάσεις είναι ομόφωνες και αυτό είναι σημαντικό», ανέφερε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας μετά την σημερινή συνεδρίαση.

«Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε, με έβγαλε αθώο από εν ενεργεία Αρεοπαγίτη και στα υπόλοιπα ζητήματα επισκέφτηκα τον Υπουργό Δικαιοσύνης και ζήτησα να κλείσουν όλες οι εκρεμμότητες», υπογράμμισε για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Koriopolis, ενώ δεν σχολίασε την τοποθέτηση του Γιάννη Βρέντζου, μιας και όπως είπε έγινε εκτός συμβουλίου.

Η δήλωση του Γιώργου Μποροβήλου:

«Δύο ήταν τα κυρίαρχα θέματα σήμερα, ήταν το θέμα του κεντρικού χορηγού και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Και οι δύο αποφάσεις είναι ομόφωνες και αυτό είναι σημαντικό. Έτσι, για ακόμα μια φορά, το συμβούλιο επιχειρεί να έχει μια τελική συζήτηση με τον ΟΠΑΠ, υπήρξε μια γενική κατεύθυνση και σε μια τέτοια λογική θα έχουμε συνέχεια στη χορηγία.

Όσον αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο από τότε που ψηφίστηκε ο νόμος προσπαθεί να είναι συνεπής χρονικά και έχουμε συναντήσεις τόσο με την αρμόδια εταιρία όσο και με τους φορείς για να λειτουργήσουμε σύντομα. Σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν θέσεις και αντιθέσεις και προσπαθούμε να συγκεράσουμε τις απόψεις. Υπάρχει μια διάσταση σε μερικά σημεία αλλά με κοινή θέληση θα βρεθεί λύση.

Δεν θα σχολιάσω κάτι που δεν συζητήθηκε στο συμβούλιο, όπως οι δηλώσεις του Κου Βρέντζου. Έχουμε ακόμα ανοιχτά θέματα με την ομάδα Α και την ομάδα Β και έχουμε κάνει παρεμβάσεις και χρονικά και ελπίζουμε αυτή την εβδομάδα να κλείσουν αυτά τα θέματα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να πω ότι έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη, με έβγαλε αθώο από εν ενεργεία Αρεοπαγίτη και στα υπόλοιπα ζητήματα επισκέφτηκα τον Υπουργό Δικαιοσύνης και ζήτησα να κλείσουν όλες οι εκρεμμότητες. Δεν πρέπει σε κανένα στάδιο ο καθένας να ερμηνεύει όπως θέλει τις αποφάσεις και στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.