alertasekana-seks-me-pantremeni--eblepe-o-antras-tis.w_lΗ προηγούμενη εβδομάδα αφιερώθηκε στις γυναίκες του Σπαλιάρα. Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα του Διονύση Αλέρτα, μετά τις δηλώσεις περί σεξ, παντρεμένων και οφθαμόλουτρων.

Το τηλεοπτικό κοινό έκανε μία πρώτη γνωριμία μαζί του μέσα από τις πρωινές εκπομπές που τον καλούσαν για να φτιάξει μία από τις εξαιρετικές συνταγές των γλυκών του.. Τον έμαθαν όμως, όλοι όταν «στόλισε» τον Άκη Πετρετζίκη και δεν σταματούσε τις αναρτήσεις σχολιάζοντάς τον στον λογαριασμό του στο Facebook.

Του αρέσει να προκαλεί, είναι αιχμηρός, μοιάζει επαναστάτης και λατρεύει τα τατουάζ που καλύπτουν σχεδόν όλο το κορμί του. Την περασμένη εβδομάδα τα social media, το διαδίκτυο και οι εκπομπές, ασχολήθηκαν με τις 4000 γυναίκες του Γιάννη Σπαλιάρα. Αυτή την εβδομάδα όλα δείχνουν ότι θα ασχοληθούν με τον Διονύση Αλέρτα που ως «κακό παιδί» κάνει και τις αντίστοιχες δηλώσεις για τις σεξουαλικές του εμπειρίες. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «YOU» ρωτήθηκε για τον αριθμό των γυναικών που έχει συνευρεθεί και απάντησε αφήνοντας τη φαντασία των αναγνωστών ελεύθερη: «Πραγματικά δεν μπορώ, χάνομαι στον λογαριασμό!».

Οι αποκαλύψεις του προχώρησαν, αφού δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ με δύο γυναίκες, καθώς με περισσότερες «δεν είναι σεξ είναι διαδήλωση! Μέχρι δύο είναι καλά».

Το καλύτερο όμως, το φύλαξε για το τέλος. Αφού δεν έφταναν τα προηγούμενα, ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε για τις ακρότητες που έχει κάνει«Έχω κάνει πολλά ακραία. Είμαι νορμάλ γενικά, δεν είμαι ανώμαλος. Και δεν μετανιώνω για τίποτα. Εκείνο που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν που τα είχα με μια παντρεμένη και στην πορεία κατάλαβα πως μας έπαιρνε μάτι ο άντρας της! Δεν ξέρω για ποιον είναι το τραγικό, για μένα που δεν φοβόμουν ή για εκείνον που άντεχε να βλέπει τη γυναίκα του με άλλον! Άστα, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου».

 

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.