kina_atyxima_29.7_708Διπλό σοκ έπαθε ένας οδηγός στην Κίνα. Αρχικά όταν ανακάλυψε ξαφνικά μία γυναίκα κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια όταν διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για απάτη.

Μία συνταξιούχος προσπάθησε να εξαπατήσει τον οδηγό, καθώς χώθηκε κάτω από το αυτοκίνητό του, όταν εκείνος σταμάτησε σε φανάρι. Ο κ. Τσεν, ο οδηγός, ανέφερε ότι άκουσε ήχους από το αυτοκίνητο μόλις σταμάτησε. Βγήκε λοιπόν έξω και είδε μία ηλικιωμένη γυναίκα κάτω από το όχημα, όπως γράφει η People’s Daily Online. Ο ίδιος έμεινε απορημένος για το πώς βρέθηκε η γυναίκα εκεί, ενώ κλήθηκε η αστυνομία και η συνταξιούχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Ομως, γρήγορα άρχισε να ξεδιαλύνεται το μυστήριο. Μάρτυρες ανέφεραν ότι η ίδια μπήκε κάτω από το αυτοκίνητο μόνη της, ενώ ένας άλλος οδηγός παρέδωσε στις αρχές βίντεο από το περιστατικό, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα ότι η γυναίκα τα σκαρφίστηκε όλα, προσπαθώντας να «στήσει» ένα ατύχημα.

Εικάζεται ότι η ηλικιωμένη ήθελε να αποσπάσει αποζημίωση από τον οδηγό, ισχυριζόμενη ότι εκείνος την είχε τραυματίσει.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.