whitneyΗ Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, το μοναδικό παιδί της θρυλικής Αμερικανής τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον (1963-2012), πέθανε χθες σε ηλικία 22 ετών.

Η 22χρονη προσβλήθηκε από μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη που είχε προέλθει από επεισόδιο στο σπίτι της σε προάστιο της Ατλάντα νωρίτερα φέτος.

“Αναπαύεται εν ειρήνη στα χέρια του Κυρίου”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας, η οποία ευχαριστεί όλους “για την εξαιρετική αγάπη τους και την υποστήριξή τους τους τελευταίους μήνες”.

Η Μπόμπι Κριστίνα είχε βρεθεί στις 31 Ιανουαρίου αναίσθητη στο μπάνιο του σπιτιού της στην Ατλάντα. Παρότι επανήλθε στη ζωή, έχασε ένα σημαντικό μέρος των εγκεφαλικών λειτουργιών της και παρέμενε σε κώμα τους έξι τελευταίους μήνες.

Η οικογένεια είχε ανακοινώσει στα τέλη Ιουνίου ότι η 22χρονη μεταφέρθηκε σε ένα κέντρο για αρρώστους στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα TMZ, η Μπόμπι Κριστίνα πέθανε μετά την απόφαση της οικογένειας να σταματήσει κάθε ιατρική φροντίδα.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της 22χρονης το Twitter “πλημμύρισε” από μηνύματα υποστήριξης στην οικογένεια.

“Αναπαύσου στον Παράδεισο. Ήσουν πολύ αγαπημένη, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν”, έγραψε στο Twitter η ηθοποιός και παρουσιάστρια Χόλι Ρόμπινσον Πίτι.

“Επιτέλους εν ειρήνη!”, ήταν το μήνυμα της Όπρα Γουίνφρ, ενώ και η ραπ μουσικός και παραγωγός Μίσι Έλιοτ έγραψε: “Η καρδιά μου είναι πραγματικά βαριά. Αναπαύσου εν ειρήνη με τη μαμά σου”.

Σημειώνεται ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε αναίσθητη στο μπάνιο η Μπόμπι Κριστίνα δεν είναι σαφείς.

Τον Φεβρουάριο, αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως η αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνα για τον φίλο της, Νικ Γκόρντον, ο οποίος είχε δηλώσει πως ήταν εκείνος που τη βρήκε αναίσθητη στο μπάνιο. Τα ΜΜΕ ανέφεραν επίσης πως η Μπόμπι Κριστίνα είχε υποστεί τραύματα απροσδιόριστης προέλευσης πριν χάσει τις αισθήσεις της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.