19xroni-foititria-trexei-epixeirisi-100000-dolariwn_7.w_lΗ 19χρονη LeiLei Secor δεν είναι η τυπική δευτεροετής φοιτήτρια, αφού από το δωμάτιο της φοιτητικής εστίας τρέχει επιχείρηση κοσμημάτων με έσοδα 100.000 δολαρίων!

Σκεφτείτε την τυπική ημέρα μιας φοιτήτριας: μαθήματα, μελέτη, εργασίες και βόλτες. Τώρα, σκεφτείτε μία ημέρα από τη ζωή μιας 19χρονης φοιτήτριας πανεπιστημίου που παράλληλα τρέχει μια ραγδαία αναπτυσσόμενη επιχείρηση κοσμημάτων από τα έσοδα της οποίας πληρώνει τα δίδακτρά της. Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Η LeiLei Secor, είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια και έχει δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο ονομάζει «Designed by Lei». Η νεαρή φοιτήτρια δεν πουλάει απλά κοσμήματα αλλά τα σχεδιάζει και τα δημιουργεί από το μηδέν μέσα από το δωμάτιό της στη φοιτητική εστία.

Το 2013 πήρε τη διάκριση «Νέα Επιχειρηματίας της Χρονιάς» από την Νέα Εθνική Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Επιχειρήσεων.

Επιχειρηματίας από τα 16!

Η Lei ξεκίνησε την επιχείρηση ως μια καλοκαιρινή δουλειά το 2012, ενώ ήταν ακόμα 16 ετών και πήγαινε στο Λύκειο.

Από τότε, η επιχείρηση απογειώθηκε και τα ετήσια έσοδά της υπολογίζονται σε 100.000 δολάρια! «Από το 2012 έχω πουλήσει πάνω από 11.000 προϊόντα σε περισσότερες από 40 χώρες» λέει η ίδια. Αυτή η αναπάντεχη επιτυχία της πληρώνει τα έξοδα των σπουδών της.

Αν και δεν ξεκίνησε την επιχείρηση με αυτή την προοπτική, είναι ευτυχής που τελικά κατάφερε να σπουδάσει.

Και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να παρατήσει τις σπουδές της.

«Οι πανεπιστημιακές σπουδές είναι κάτι που μπορώ να κάνω μια φορά στη ζωή μου. Ακόμα κι αν κοστίζουν πολλά χρήματα, δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είμαι πωλήτρια κοσμημάτων, οπότε πιστεύω ότι η εκπαίδευση είναι μια επένδυση».

Οι συμβουλές της προς όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση:

1. Πρώτα απ ‘όλα, μάθετε μια δεξιότητα. Αλλά μη νομίζετε ότι η Secor έκανε τυπικά μαθήματα κατασκευής κοσμήματος. Εμαθε ότι χρειαζόταν από online σεμινάρια στο YouTube και ιστοσελίδες. Αυτή την περίοδο, πραγματικά μπορείτε να βρείτε δωρεάν online μαθήματα για τα πάντα.

2. Να βρείτε τις σωστές πηγές… «Η μεγαλύτερη πηγή μου είναι το διαδίκτυο, το εκμεταλλεύτηκα και ξόδεψα πολύ χρόνο ερευνώντας τα πράγματα» τονίζει η Secor.

3. Κάντε αυτό που θέλετε, δεν έχει σημασία η ηλικία σας! Όταν ρωτήθηκε για το πώς την αντιμετωπίζουν οι μεγαλύτεροι, εκείνη είπε ότι δεν έχει πρόβλημα και ότι οι νέοι που είναι παθιασμένοι με αυτό που κάνουν μπορούν να πετύχουν πολλά.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.