i-rania-thraskia-agnwristi-adunatismenifit-me-mpikini.w_lΗ Ράνια Θρασκιά επέμεινε και με συνέπεια σε πρόγραμμα διατροφής και εκγύμναση κατάφερε να είναι σε απόλυτη φόρμα.

Η Ράνια Θρασκιά ήταν πάντα μία ζουμερή, όμορφη γυναίκα, που δεν έκρυψε ποτέ ότι πάλευε για να είναι όσο πιο κομψή και αδυνατισμένη μπορούσε, χωρίς να φτάνει στα σημεία της εμμονής και της υπερβολής. Μετά από τις εγκυμοσύνες στους δυο γιους της πρόσεχε ιδιαίτερα, απευθυνόταν σε διαιτολόγο και έβαζε την άσκηση στη ζωή της.

Τον τελευταίο χρόνο, όμως, που ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη, την ψυχολογία, έχοντας ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία (τώρα κάνει την ειδίκευσή της στο Εργαστήριο Διεύρυνσης Ανθρωπίνων Σχέσεων) έδωσε μεγάλη βαρύτητα στη σιλουέτα της, ακολουθώντας ένα υγιεινό τρόπο διατροφής και συστηματική εξάσκηση.

 

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK την απαθανάτισε μαζί με το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, εκεί όπου διατηρούν το εξοχικό τους, που είχε αγοράσει πριν από τον γάμο τους η ίδια.

Το ζευγάρι αγαπάει τις ήσυχες διακοπές και τις εξόδους με τους καλούς του φίλους σε beach bars της περιοχής. Ο οδοντίατρος Ανδρέας Φωτόπουλος, πιστός στο πρόγραμμά του και την αγάπη για τα σπορ, κάνει καθημερινά jet ski και σκι, την ώρα που η Ράνια Θρασκιά παίζει με τους γιους τους στη θάλασσα.

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την υπέροχη σιλουέτα της, την αλλαγή της και τη διαμόρφωση του σώματος της, μετά τη συνέπειά της για ένα σωστό πρόγραμμα εκγύμνασης.

thetoc

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.