i-star-tou-sex-and-the-city-apokaluptei-to-teleio-tzin.w_lΗ Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παρουσιάζει το τέλειο τζιν και αποκαλύπτει το ντύσιμο που θα μπορούσε να φοράει για το υπόλοιπο της ζωής της.

Η διάσημη ηθοποιός, fashion icon και μαμά τριών παιδιών, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, είναι το νέο πρόσωπο της συλλογής Jordache jeans. Η θρυλική για τα απόλυτα σέξι τζιν της εταιρεία, συνεργάστηκε με την Πάρκερ για τη νέα κολεξιόν της.

Το ντύσιμο που θα μπορούσε να φοράει για την υπόλοιπη ζωή της

Και αν αναρωτιέστε ποιο θα ήταν το ντύσιμο που θα μπορούσε να φοράει η Πάρκερ για την υπόλοιπη ζωή της, ξεχάστε τις ακριβές τουαλέτες και τα περίεργα ρούχα με τα οποία την έχετε συνηθίσει.

Η ίδια τονίζει ότι στην καθημερινότητά της φοράει τζιν πιο πολύ από άλλες γυναίκες: «Η αλήθεια είναι ότι φοράω τζιν ίσως περισσότερο από κάθε άλλη γυναίκα στο φιλικό μου περιβάλλον» ενώ τονίζει ότι αν έπρεπε να φορά ένα ρούχο για το υπόλοιπο της ζωής της αυτό θα ήταν «παντελόνι τζιν, ένα πολύ φαρδύ γκρι φούτερ, ένα πολύ φανταχτερό κολιέ και φανταχτερά παπούτσια».

Οι ιστορίες… τρόμου

Κατά την παρουσίαση της νέας κολεξιόν Jordache jeans, ζητήθηκε από την Πάρκερ να μιλήσει για τα περίεργα περιστατικά που της έχουν συμβεί αναφορικά με το ντύσιμό της: «Έχω πολλές ιστορίες τρόμου σχετικά με φορέματα που δεν ξεκούμπωναν με τίποτα, ή που έπρεπε να τα κόψω για να τα βγάλω από πάνω μου, το οποίο ήταν απαίσιο αλλά δεν είχα άλλη επιλογή στις 2:00 τα ξημερώματα».

 

 

 

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.