astrologiaΟ Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της 9η Πανελλήνιας Εξόρμησης Ερασιτεχνών Αστρονόμων (ΠΕΕΑ) στις 17-19 Ιουλίου στους Φιλιππαίους Γρεβενών.

Ο υποδειγματικός σεβασμός του κανονισμού από τους παρατηρητές/αστροφωτογράφους, η προθυμία των εθελοντών, φίλων και μελών του συλλόγου σε συνδυασμό με τις υψηλού επιστημονικού επιπέδου ομιλίες των καθηγητών Θανάση Οικονόμου, Ιωάννη Σειραδάκη και των ερασιτεχνών αστρονόμων, μας γεμίζει ικανοποίηση και μας δίνει δύναμη για ακόμη καλύτερες διοργανώσεις.

Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας λειτούργησε ως πραγματική ομάδα που ο καθένας συνέβαλε με τον τρόπο του στην διοργάνωση αυτή.

Ειδικότερα ευχαριστούμε:
 Τον Δήμο Γρεβενών, για την υποστήριξη σε όλη τη μακρά περίοδο προετοιμασίας.
 Τους χορηγούς μας, που μας στήριξαν σε πραγματικά δύσκολη εποχή.
 Τους συνεργάτες – επαγγελματίες, που προσέφεραν στον χώρο διεξαγωγής της ΠΕΕΑ υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες.
 Τους εθελοντές μας, που με προθυμία βοήθησαν όπου χρειάστηκε.
 Τους επισκέπτες που ήρθαν να μας γνωρίσουν, είχαν την πρώτη τους επαφή με την αστρονομία και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επιστήμη αυτή.
 Τους καθηγητές κ. Οικονόμου και κ. Σειραδάκη που με προθυμία δέχτηκαν την πρόσκλησή μας για τη συμμετοχή τους στην 9η ΠΕΕΑ.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς τους φίλους, ερασιτέχνες αστρονόμους και αστροφωτογράφους από όλη την Ελλάδα που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Χωρίς εσάς δε θα γινόταν τίποτα!

Ραντεβού στην 10η ΠΕΕΑ

Με εκτίμηση
Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας
Οργανωτική Επιτροπή 9ης ΠΕΕΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.