Θα κυνηγήσω την καλύτερη δυνατή παρουσία”  … – European Junior Championships, Esklistuna, (SWE) Live Stream- Ζωντανή μετάδοση

ΙΩΑΝΝΑ ΖΑΚΚΑΗ μέχρι τώρα πορεία της έχει δείξει πως διαθέτει την ικανότητα να αποτελέσει μια από τις ελληνικές ελπίδες της χώρας στο ύψος. Η Ιωάννα Ζάκκα, στον σημερινό τελικό (16.35, ώρα Ελλάδος) του αγωνίσματος, έχει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της καριέρας της για να δείξει τις δυνατότητες της.

Η αθλήτρια που ξεκίνησε από τα Γρεβενά με τον Βαγγέλη Παπανίκο και τώρα προπονείται με τον Γιάννη Κουτσογιαννόπουλο, με 1,81 μ. ατομικό ρεκόρ, 1,79 μ. στον προκριματικό και με μια γενικότερα καλή και σταθερή πορεία στη διάρκεια της σεζόν είναι σε θέση να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη οχτάδα της διοργάνωσης.

Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, ωστόσο αν η αθλήτρια βρεθεί σε καλή μέρα είναι σίγουρο πως θα φύγει χαμογελαστή από τον αγωνιστικό χώρο.

Στον προκριματικό όλα πήγαν μια χαρά. Ημουν συγκεντρωμένη και ευτυχώς δεν έβρεξε. Για τον τελικό δεν σκέφτομαι τίποτα. Το κεφάλι κάτω, θέλω να είμαι συγκεντρωμένη και να ακούω τις οδηγίες του προπονητή μου. Θα κυνηγήσω την καλύτερη δυνατή παρουσία. Αυτό είναι το σίγουρο“, είπε η Ζάκκα με αφορμή τον τελικό του αγωνίσματος.

Όπως σημειώνει το segas.gr, η 19χρονη όπως και στον προκριματικό έτσι και στον τελικό θα έχει την στήριξη των παιδιών της εθνικής ομάδας.

Star-fm.gr: Καλή επιτυχία

Οι 12 του τελικού και τα φετινά τους ρεκόρ εδώ

European Junior Championships. Δείτε ζωντανά εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.