ena-4xrono-koritsaki-eswse-ti-mama-tou-apo-biasmo.w_lΟι φωνές του τετράχρονου παιδιού της έσωσαν μια 51χρονη γυναίκα από βιασμό στη Γαστούνη Ηλείας.Οι φωνές του τετράχρονου παιδιού της έσωσαν μια 51χρονη γυναίκα από βιασμό στη Γαστούνη Ηλείας. Σύμφωνα με το lialive.gr, το βράδυ της Παρασκευής ένας κουκουλοφόρος κρατώντας μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, μπήκε στο σπίτι μητέρας και κόρης στο Παλαιοχώρι με σκοπό να βιάσει την 51χρονη.

Με την απειλή του όπλου ζήτησε από τη γυναίκα να γδυθεί. Εκείνη την ώρα μπήκε στο δωμάτιο η τετράχρονη κόρη της που φώναξε δυνατά «άσε τη μαμά μου». Ο δράστης που νόμιζε πως η γυναίκα ήταν μόνη στο σπίτι, τα έχασε και αιφνιδιάστηκε.

Η γυναίκα χτύπησε και… δάγκωσε τον επίδοξο βιαστή της

Η 51χρονη άρπαξε ένα κομμάτι μάρμαρο που βρισκόταν στο πάτωμα και χτύπησε το δράστη, ενώ παράλληλα τον δάγκωσε. Αυτός έχασε τον έλεγχο του όπλου που εκπυρσοκρότησε μέσα στο σπίτι, χωρίς να τραυματίσει κάποιον.

Η γυναίκα εκμεταλλευόμενη τον πανικό του δράστη, κατάφερε να τραβήξει την κουκούλα του και να αποκαλυφθεί το πρόσωπό του. Ωστόσο κατάφερε να διαφύγει. Οι αρχές τον αναζητούν.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.