brethike-apanthrakwmeno-ptwma-andra-ston-burwna.w_lΕικάζεται ότι πρόκειται για τον 47χρονο αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. που αγνοείτο από χθες το μεσημέρι.

Βρέθηκε απανθρακωμένο το πτώμα άνδρα στην περιοχή του Βύρωνα, 1 χιλιόμετρο από το μνημείο των πεσόντων Πυροσβεστών, που είχαν χάσει τη ζωή τους σε πυρκαγιά πριν από περίπου 17 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΛ.ΑΣ. εικάζουν ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο 47χρονο αρχιφύλακα της ελληνικής αστυνομίας ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής, μετά την επικοινωνία που είχε με τη σύζυγό του, χθες στη 1 το μεσημέρι.

Ο 47χρονος αρχιφύλακας υπηρετούσε στις παιδικές εξοχές και ήταν σε αναρρωτική άδεια λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Ο άνδρας συνήθιζε να κάνει καθημερινά πεζοπορία στην περιοχή.

Το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο ενώ έχει βρεθεί το αυτοκίνητό του στην Ηλιούπολη όπου συνήθιζε να το αφήνει, κλειδωμένο.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.