ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ «VIRTUOSO»

paralies - παραλιεσ - διακοπεσ

Χώρες γεμάτες ιστορία, πολιτισμό, αρχιτεκτονική αλλά καταγάλανες θάλασσες και χρυσή άμμο.

Το γραφείο ταξιδιωτικών συμβούλων «Virtuoso» συνέταξε τη λίστα με τους δέκα τοπ προορισμούς στον κόσμο. Ανάμεσα τους και η Ελλάδα που φιγουράρει στην πέμπτη θέση.

Αυστραλία


Το Great Barrier Reef είναι ένας από τους λόγους που η Αυστραλία είναι πρώτη στη λίστα. Η Τασμανία, ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της Αυστραλίας διαθέτει υπέροχες παραλίες, φυσικές ομορφιές, παγκόσμιας κλάσης κρασιά και φρέσκα προϊόντα και θαλασσινά. Περίπου το 40% θεωρείται εθνικό πάρκο ή Χώρο Παγκόσμιας Κληρονομιάς ενώ βρίσκεται μόνο μια ώρα με το αεροπλάνο από τη Μελβούρνη.

Ιταλία


Είτε πρόκειται για την τέχνη και την αρχιτεκτονική ή το φαγητό και κρασί, υπάρχουν εκατοντάδες λόγοι για να επισκεφθείτε την Ιταλία. Η Ρώμη προσφέρει τα πάντα αλλά δεν σταματά εκεί… Υπάρχει η Βενετία, η Νάπολη, το Μιλάνο και το Παλέρμο.

Νέα Ζηλανδία


Υπάρχουν πολλοί λόγοι να επισκεφτεί κανείς την Νέα Ζηλανδία. Το Μίλφορντ Σάουντ προσφέρει την πιο εκπληκτική θέα στην ακτή της χώρας και ο κόλπος των Νήσων Παρέχει 144 νησιά για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε.

Γαλλία


ο Παρίσι είναι προφανώς η πρώτη επιλογή, αλλά ο καιρός και τα θαλασσινά στη Νίκαια, είναι ακόμα πιο δελεαστικά. Η Λυών είναι γνωστή ως η πρωτεύουσα της γαστρονομίας του κόσμου και η ιστορία και μόνο, πέρα από το τυρί, είναι ένας λόγος για να επισκεφθείτε την Νορμανδία.

Ελλάδα


Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Ιρλανδία


Ενα από τα καλύτερα οδικά ταξίδια στον κόσμο είναι στην άγρια πλευρά της Ιρλανδίας. Αυτά τα 1.500 μίλια είναι γεμάτα φάρους, μονές, γήπεδα γκολφ σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Καραϊβική


Γνωστή για τα εξωτικά νησιά της με τις πανέμορφες παραλίες και τα γαλαζοπράσινα νερά της, η Καραϊβική μας ανοίγει την εξωτική… αγκαλιά της και μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε το θαυμαστό βυθό της.

Φίτζι


Σουίτες πάνω από το νερό, σπα και γεύματα πέντε αστέρων. Ο Νότιος Ειρηνικός είναι γνωστός για τις όμορφες παραλίες, τα καταγάλανα νερά και τα καταπληκτικά θέρετρα, τα οποία είναι τόσο απομονωμένα όσο μπορείτε ενδεχομένως να θέλετε.

Αγγλία


Μια χώρα γεμάτη με ιστορία, πολιτισμό και αρχιτεκτονική. Αργά το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να πάτε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ που είναι ανοιχτά για το κοινό τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και στην 150η επέτειο της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων

Ανταρκτική


37.000 άνθρωποι θα επισκεφτούν τη λευκή ήπειρο φέτος, παρόλο που λόγω των κανονισμών κρουαζιέρας στην περιοχή, 10.000 ποτέ δεν θα πατήσουν το πόδι τους στην χώρα.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.