paokΜε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο της πόλης, απόρροια της ανησυχίας που υφίσταται για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης με τη Λοκομοτίβα

(16/7), για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, έφτασε το βράδυ της Τρίτης στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αφίχθη χωρίς προβλήματα στην Κροατία από το Ντίσελντορφ (ενδιάμεσο σταθμό μετά την αναχώρησή της από την Ολλανδία, όπου τελέστηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας), με τα στελέχη της να εντυπωσιάζονται από τους αστυνομικούς που επιστρατεύτηκαν για να τους προστατεύουν με την εμφάνισή τους και να τους συνοδεύουν από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσουν για το διάστημα παραμονής τους στο Ζάγκρεμπ.

Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, με την άφιξη της ομάδας στην Κροατία, ο Ιγκόρ Τούντορ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ. Είμαι μόλις τρεις εβδομάδες στην ομάδα και σαφώς δεν έχω δουλέψει όσο θα ήθελα. Θεωρώ όμως ότι έχω ένα αβαντάζ, επειδή γνωρίζω πολύ καλά τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Δεν έχω να πω περισσότερα πράγματα.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι εμείς προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το παιχνίδι». Σε ερώτηση συμπατριώτη του, για το αν είδε το ματς μεταξύ Χάιντουκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Κροάτης προπονητής του ΠΑΟΚ απάντησε: «Οχι, δεν το είδα, ήμουν αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ».

Για τη χθεσινή κλήρωση, δε, του πρωταθλήματος ο Τούντορ σχολίασε: «Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα ιδιαίτερα για τη σειρά των αγώνων. Εξάλλου δε γίνεται να αποφύγουμε κάποιο παιχνίδια, θα τους αντιμετωπίσουμε όλους! Για μένα είναι σημαντική η αρχή, αλλά ακόμη σημαντικότερο το τέλος του πρωταθλήματος».

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.