sunelaban-maimou-apokleistikes-xwris-ptuxio.w_lΣυνελήφθησαν στην Κρήτη τέσσερις αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας οι οποίες παρείχαν σε ασθενείς υπηρεσίες «αποκλειστικής νοσοκόμας», στερούμενες τίτλου σπουδών.

Συνελήφθησαν, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, από αστυνομικούς των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Ηρακλείου και Ρεθύμνου, αντίστοιχα, τέσσερις αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 33,53,57 και 47 ετών, για παραβάσεις νομοθεσίας σχετικά με την παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς.

Προσποιούνταν τις νοσοκόμες

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου το βράδυ της 10.07.2015, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, κατελήφθησαν η 33χρονη, 53χρονη και 57χρονη, να εργάζονται και να παρέχουν σε ασθενείς υπηρεσίες «αποκλειστικής νοσοκόμας», στερούμενες απαιτούμενου τίτλου σπουδών και άδειας άσκησης επαγγέλματος, από την αρμόδια Αρχή, ενώ χθες το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, για τον ίδιο λόγο συνελήφθη, η 47χρονη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου αντίστοιχα, ενώ οι συλληφθείσες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στους αρμόδιους Εισαγγελείς

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.