ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Την Δευτέρα(13-07-2015) το βράδυ σε δασική περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας

Φλώρινας συνέλαβαν  έναν 35χρονο, γιατί ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, κατελήφθη να καλλιεργεί τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 20, 30 και 45 εκατοστών αντίστοιχα.

Κατασχέθηκαν:

• τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης,
• μία (1) συσκευασία που περιείχε χώμα αναμεμιγμένο με λίπασμα και
• ένα (1) δοχείο που περιείχε νερό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ -ΣΥΛΛΗΨΗ
Σύλληψη τεσσάρων ατόμων στην Κοζάνη για κλοπή και κατοχή κάνναβης κατά περίπτωση

Την Τρίτη (14-07-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν τέσσερις νεαρούς, τρεις (20, 21 και 18 χρονών) για κλοπή και έναν 20χρονο για κλοπή και κατοχή κάνναβης.

Συγκεκριμένα, ύστερα από κλοπή που διαπράχθηκε σε γραφεία συλλόγου στην πόλη της Κοζάνης, από όπου αφαιρέθηκε μία τηλεόραση, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τους τέσσερις νέους, που όπως προέκυψε από την έρευνα είχαν προβεί στη διάρρηξη των γραφείων.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή ενός εξ’ αυτών ποσότητα κάνναβης βάρους 20,7 γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε, ενώ η τηλεόραση που βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων θα αποδοθεί στους ιδιοκτήτες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.