sto-sfuri-gia-ofeiles-to-minwiko-anaktoro-tou-noti.w_lΙδιαίτερο όπως & ο ιδιοκτήτης του είναι το σπίτι του Νότη Σφακιανάλη στη Βάρκιζα. Το Μινωϊκό… ανάκτορό του, αξίας 6 εκ. ευρώ, οδεύει προς πλειστηριασμό λόγω χρεών.

Οφειλή που δεν αναγνώρισε σε ιδιώτη και χρονολογείται από το 1999 δημιουργεί μεγάλο πονοκέφαλο στον Νότη Σφακιανάκη. Η δικαστική διαμάχη από τα παλιά, βάζει σε κίνδυνο το σπίτι του, που όπως γράφει δημοσίευμα της freddo οδεύει προς πλειστηριασμό.

Ο Νότης Σφακιανάκης και το ιδιαίτερο σπίτι του στη Βάρκιζα, η προσωπική του Κνωσσός, με τις κολώνες και τα χρώματα που θυμίζουν το ανάκτορο Μινωϊκής εποχής, μπήκε στο στόχαστρο του ανθρώπου που διεκδικεί από τον τραγουδιστή 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, στην νέα εκδίκαση της υπόθεσης πριν από λίγες μέρες, ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να διεκδικεί σήμερα την πολυτελή βίλα που κοστολογείται στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.