omogenis-ektelese-34xrono-se-beach-bar-tis-xalkidikis.w_lΤραγική κατάληξη σε beach bar στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής, με ομογενή από τη Γεωργία να σκοτώνει έναν 34χρονο και να τραυματίζει άλλους τρεις έχοντας ανοίξει πυρ εν.Τραγική κατάληξη σε beach bar στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής, με ομογενή από τη Γεωργία να σκοτώνει έναν 34χρονο και να τραυματίζει άλλους τρεις έχοντας ανοίξει πυρ εναντίον παρέας Ελλήνων.

Ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί η αιτία της συμπλοκής, που ξεκίνησε από έναν έντονο καυγά ανάμεσα στον 29χρονο ομογενή και την παρέα. Κατά τη διάρκεια του καυγά άλλα τρία άτομα προστέθηκαν στην παρέα των 3 ατόμων προς υποστήριξη. Ο 29χρονος έφυγε από το beach bar και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα κρατώντας πιστόλι, με το οποίο άρχισε να πυροβολεί!

Νεκρός έπεσε ένας 34χρονος από την παρέα και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. Στην παρέα βρισκόταν και ένας 28χρονος αστυνομικός, αδελφός του νεκρού, που διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο 424 ΓΣΝΕ της Θεσσαλονίκης. Ένας 39χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου με σοβαρά τραύματα στη θωρακοκοιλιακή χώρα και ρήξη εντέρου. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται τραυματισμένος στην φτέρνα ο 44χρονος υπεύθυνος του beach bar.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αγνοείται, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν έρευνες στην Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές προσπαθώντας να τον εντοπίσουν . Το όπλο που χρησιμοποίησε για το έγκλημα βρίσκεται στην κατοχή του.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.