o-gois-tou-xoligount-pou-koimithike-me-1033-gunaikes.w_lΕρωμένες χωρίς τελειωμό, όργια και μία ερωτική ζωή που ξεκίνησε με μία 50χρονη στρίπερ. Η βιογραφία του Πίτερ Ο’Τουλ είναι κάτι παραπάνω από πικάντικη.
Ο Πίτερ Ο’Τουλ πέθανε το 2013 στα 81 του και άφησε πίσω τον μύθο του μοναδικού ηθοποιού και του μοιραίου καρδιοκατακτητή. Μία νέα βιογραφία του ισχυρίζεται ότι στη ζωή του έκανε πολύ σεξ, πάρα πολύ σεξ, αφού του καταλογίζουν ότι έχουν περάσει από το κρεβάτι του 1,033 γυναίκες!

Στο βιβλίο με τίτλο «Hellraiser, Sexual Outlaw, Irish Rebel» και με συγγραφείς τους Ντάργουιν Πόρτερ και Ντάνφορθ Πρινς, αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές του ηθοποιού, ακόμα και το στοίχημα των 150 δολαρίων που έβαλε με έναν κολλητό του φίλο για το αν θα κατάφερνε να κοιμηθεί με τις τρεις σεξοβόμβες εκείνης της εποχής, την Τζέιν Μάνσφιλντ, την Ανίτα Έκμπεργκ και την Νταϊάνα Ντορς. Σύμφωνα με τους συγγραφείς κέρδισε το στοίχημα, αν και δεν είναι ξεκάθαρο πόσος χρόνος του χρειάστηκε για να αποπλανήσεις τις σταρ και να τις οδηγήσει στο κρεβάτι.

Ανάμεσα σε άλλα ο ένας συγγραφέας λέει ότι «εκτός οθόνης ο Ο’Τουλ πρωταγωνιστούσε σε μεγάλης διάρκειας όργια».

Οι αποκαλύψεις του βιβλίου συμπεριλαμβάνουν και τον ισχυρισμό του ηθοποιού ότι έχασε την παρθενιά του από μία 50χρονη στρίπερ που την έλεγαν Bubble LaRue στο σπίτι του στο Λιντς του Γιορκσάιρ, στα 13 του χρόνια. και τον έμαθε κάθε σεξουαλικό κόλπο που υπήρχε και το πήρε ως… προίκα για τη σεξουαλική του ζωή.

Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, αδελφή της Ελισάβετ, η Λιζ Τέιλορ, η Σοφία Λόρεν, η Άβα Γκαρντνερ, η Όντρεϊ Χέπμπορν,ήταν ανάμεσα σε όλες εκείνες που γεύτηκαν τη γοητεία και τις σεξουαλικές επιδόσεις του Πίτερ Ο’Τουλ.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.