kauti-logkoria_4.w_lΣτη Μαρμπέγια της Ισπανίας κάνει διακοπές η Εύα Λονγκόρια αποδεικνύοντας ότι στα 40 της χρόνια είναι πιο hot από ποτέ. Δείτε γιατί: Την Μαρμπέγια της Ισπανίας διάλεξε για τις διακοπές της η Εύα Λογκόρια. Οι φωτογραφίες της λατινοαμερικανίδας – η οποία στα 40 της χρόνια παραμένει σε μεγάλες φόρμες – μαζί με την παρέα της να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Μεσογείου έχουν … δροσίσει τα έντυπα αλλά και τα social media. Η Λονγκόρια, μάλιστα, κάνει να φιλανθρωπικό έργο ως δραστήρια στις διακοπές της: πρόλαβε και διοργάνωσε και ένα event υπέρ του κοινωφελούς οργανισμού Global Gift Foundation

Κατά τ’ άλλα, η Εύα Λονγκόρια νοίκιασε μαζί με φίλους ένα πριβέ yacht απ’ όπου όπου και πολλές φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram. Σύμφωνα με τα διάφορα σχόλια που γράφτηκαν, τα τελευταία δέκα χρόνια που τη βρήκαν να πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Desperate Housewives είναι σαν να μην έχουν περάσει από πάνω της καθόλου.

 

 

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.