podoasfairisthsΣε μια απίστευτη απόφαση οδηγήθηκε ο Μάρσελ Γιάνσεν, η οποία άφησε άφωνη ολόκληρη την ποδοσφαιρική Γερμανία. Αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του

στην ηλικία των 29 ετών, επειδή δεν θα μπορούσε συναισθηματικά να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

Τελικά το ποδόσφαιρο στις μέρες δεν είναι μόνο χρήματα. Τουλάχιστον για όλους. Αυτό απέδειξε ο Γιάνσεν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο και αποφάσισε σε ηλικία 29 ετών να τερματίσει την καριέρα του.

Ο Γιάνσεν με εξαίρεση έναν χρόνο που αγωνίστηκε στην Μπάγερν Μονάχου, πέρασε από την Γκλάντμπαχ και τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίστηκε στο Αμβούργο ενώ κέρδισε και μια θέση στην εθνική ομάδα της Γερμανίας.

«Τα τελευταία χρόνια δέθηκα ιδιαίτερα συναισθηματικά με το Αμβούργο. Θα συνεχίσω να ζω στην πόλη και να αγαπώ την ομάδα. Όπως και την Γκλάντμπαχ από την οποία ξεκίνησα. Να πάω τώρα σε μία άλλη ομάδα; Όχι, δεν θέλω να λέω ψέμματα και δεν μπορώ να συνεχίσω για δύο ή τρία χρόνια ακόμα και να είμαι κάπου που δεν μπορώ να το υποστηρίξω 100%. Δεν μπορώ να φιλήσω το σήμα ενός άλλου συλλόγου. Δεν θα ήταν σωστό» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός άσος.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.