narkwtikaalkool-i-metallaksi-tou-star-pou-agapisame.w_lΈγινε 52 χρόνων και το γιόρτασε στη Ζυρίχη, εκεί που νοσηλεύεται για να απεξαρτηθεί από τις ουσίες. Ο Τζορτζ Μάικλ άλλαξε πολύ, η πτώση άφησε τα σημάδια της.

Λατρεύτηκε σε όλο τον κόσμο, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ποπ σταρ, από εκείνα τα είδωλα που δεν περίμενε κανένας ότι θα αποκαθηλωθεί.

 

Ο Τζορτζ Μάικλ, που έζησε την απόλυτη επιτυχία, που η κορυφή ήταν η θέση του και ερμήνευσε κομμάτια που γράφτηκαν στο μουσικό πάνθεον ήταν ,τελικά, κι αυτός άνθρωπος με αδυναμίες.

Ναρκωτικά, αλκοόλ, εξαρτήσεις, ατελείωτες μάχες με τον εαυτό του. Ο Τζορτζ Μάικλ δεν είναι πια ο ίδιος.

Με παραπανίσια κιλά, γερασμένος και θλιμμένο βλέμμα γιόρτασε τα 52α γενέθλιά του στη Ζυρίχη, αφού βρίσκεται εδώ και ένα μήνα σε ένα από τα πιο γνωστά και ακριβά κέντρα αποτοξίνωσης.

Σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως είναι το πραγματικό όνομα του 52χρονου ελληνοκυπριακής καταγωγής σταρ, νοσηλεύεται στην κλινική «Kussacht Practice». Το κόστος της θεραπείας ανέρχεται στα 100.000 ευρώ και η ίδια έχει ακολουθηθεί και από τον Τζον Γκαλιάνο.

Ο Τζορτζ Μάικλ έχει παραδεχθεί την εξάρτησή του έπειτα από διάφορες περιπέτειες, όπως η σύλληψή του για οδήγηση υπό επήρεια ουσιών, τιμωρήθηκε με φυλάκιση δύο μηνών, πλήρωσε πρόστιμο και του απαγορεύτηκε η οδήγηση. Ο ίδιος είχε εκμυστηρευθεί ότι το 2009 κάπνιζε 25 «τσιγάρα» την ημέρα, που μείωσε σε 8 μετά τη βαριά πνευμονία που έπαθε το 2011 και κατέληξε να μείνει 3 εβδομάδες σε κώμα. Όταν επανήλθε η φωνή που λάτρεψαν δεν ήταν πια η ίδια.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.