Οταν ο Τσακαλώτος συνέκρινε τον εαυτό του με την Παξινού, παρουσία του Βαρουφάκη

orkomosia-tsakalotosΟ Ευκλείδης Τσακαλώτος από το βράδυ της Δευτέρας είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών.

Μάλιστα, μετά τις 20:00 έγινε και η τελετή ορκωμοσίας του από τον Προκόπη Παυλόπουλο, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο κ.Τσακαλώτος έδειχνε αρκετά αγχωμένος, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ και ορκίστηκε με πολιτικό όρκο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία με τον νέο ΥΠΟΙΚ να ευχαριστεί.

Ο κ.Τσίπρας έδειχνε αρκετά χαμογελαστός στην τελετή ορκωμοσίας, ενώ ευδιάθετος έδειχνε και ο ΠτΔ.



Οταν ο Τσακαλώτος συνέκρινε τον εαυτό του με την Παξινού, παρουσία του Βαρουφάκη

Ο συνήθως χαμηλών τόνων, νέος υπουργός Οικονομικών πλέον, Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε μια ασυνήθιστη αναφορά στην παράδοση-παραλαβή του ΥΠΟΙΚ από τον Γιάνη Βαρουφάκη, προκαλώντας αίσθηση.

Αφού ευχαρίστησε τον προκάτοχό του, είπε στη συνέντευξη Τύπου: «δεν σας κρύβω ότι έχω μεγάλο τρακ και αγωνία» και διηγήθηκε μια ιστορία από τον χώρο της… Τέχνης:

Μια ηθοποιός η Μαρία Κανελλοπούλου είπε στην μεγάλη Κατίνα Παξινού όταν διαπίστωσε ότι έχει άγχος πριν βγει στη σκηνή: «Γιατί φαίνεσαι να έχεις τόσο μεγάλο τρακ με τόσο μεγάλο ταλέντο;»

«Οποιος δεν έχει τρακ δεν έχει ταλέντο» φέρεται να απάντησε η Κατίνα Παξινού.

Και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Ελπίζω να έχω κ το ταλέντο να φέρω σε πέρας αυτή την πολύ δύσκολη δουλειά».

Σε μια… αναδρομή στο μέλλον επίσης, ο Τσακαλώτος είπε πως «θα είμαστε φίλοι με τον Γιάνη, όταν θα έχουν τελειώσει όλα αυτά, γέροι σε ένα καφενείο να ανταλλάσουμε εμπειρίες τι κάναμε σωστά τι δεν κάναμε σωστά τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.